Κεράσματα με ινδοκάρυδο
Έτοιμο το κέρασμα με 3 μόνο υλικά! Σε 15 μόνο λεπτά!
Πανεύκολα, πολύ γρήγορα, οικονομικά και πρωτότυπα κεράσματα! Η γεύση τους είναι ίδια με τις γνωστές σοκολάτες με γέμιση ινδοκάρυδο που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ.
Μην διστάσετε να πειραματιστείτε και να προσθέσετε στο κέντρο τους λίγο γλυκό κουταλιού ή προσθέσετε στην γέμιση ξηρούς καρπούς!
Αφήστε την φαντασία ελεύθερη και ετοιμάστε τα πιο εύκολα κεράσματα που είχατε ποτέ!
Υλικά:
-
1 ζαχαρούχο γάλα
-
1 ½ φλ. ινδοκάρυδο (ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω)
-
250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
-
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το ινδοκάρυδο (αν χρειαστεί βάζουμε λίγο παραπάνω ινδοκάρυδο, μέχρι η υφή του να μοιάζει με λάσπη και να πλάθεται).
-
Πλάθουμε μπαλίτσες, τετράγωνα ή οβάλ σχήματα.
-
Βάζουμε στην κατάψυξη 10 λεπτά να σταθούν.
-
Λιώνουμε την σοκολάτα και βουτάμε τα κεράσματα ώστε να έχουν μια ελαφριά επικάλυψη σοκολάτας.
-
Όσο ακόμη η σοκολάτα είναι υγρή, απλώνουμε από πάνω νιφάδες ινδοκάρυδου.