Ομιλία για την διατροφή στην Γ’ ηλικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 5:00 μμ πραγματοποιήθηκε μια ομιλία στο κτίριο του ΚΑΠΗ Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας. Θέμα της ομιλίας ήταν η «Διατροφή στη Γ΄ Ηλικία και η σημασία του σωστού συνδυασμού τροφών στη ρύθμιση της πείνας και του κορεσμού». Ομιλητής  ήταν ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  κ. Ανθούλας Ιωάννης. 
Η ομιλία ήταν ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, ωστόσο, η ανταπόκριση άλλων ηλικιών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Η πλειοψηφία του κοινού αποτελούνταν από άτομα τρίτης ηλικίας. Το κλίμα, βέβαια, ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό.
Ο κ. Ανθούλας Ιωάννης, κατατοπιστικός και μεταδοτικός, τόνισε στο κοινό την μεγάλη σημασία συνδυασμού των σωστών τροφών για την ρύθμιση της πείνας και του κορεσμού, και όχι μόνο. Μίλησε για την σεροτονίνη η οποία είναι υπεύθυνη για την ψυχική κατάσταση και ισορροπία, το αίσθημα του κορεσμού, την ηρεμία και τον καλό ύπνο και έδωσε απλές συμβουλές σωστής διατροφικής συμπεριφοράς.
Μετά την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, ενώ σε όλους προσφέρθηκε πορτοκαλάδα. Συγκινητική, ήταν επίσης η στιγμή που προσφέρθηκε στον κ. Ανθούλα μια ανθοδέσμη εκ μέρους του Κ.Α.Π.Η.
 
 
Είσοδος Ελεύθερη 
Για όλους τους δημότες - πολίτες
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ