Διημερίδα για εργασία στο εξωτερικό, τάσεις στην αγορά, σπουδές στο Γκάζι

Σε ένα περιβάλλον διαδραστικό, γεμάτο πληροφορίες και πλούσια θεματολογία, η Equal Society συνδιοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το «Σταδιοδρόμιο - Job Festival» από το Σάββατο 7 ως και την Κυριακή 8 Μαρτίου στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.
 
Το «Σταδιοδρόμιο - Job Festival» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Έκθεσης «Εκπαίδευσης και Εργασίας» και προσφέρει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια ζητήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά σε επαφή οι αναζητούντες απασχόληση. Αγγίζει ολόκληρο το φάσμα του δυναμικού τριπτύχου: εργασία - εκπαίδευση - επιχειρηματικότητα.
 
Κατά τη διάρκεια του διημέρου καταξιωμένοι ομιλητές από μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και στελέχη δημοσίων οργανισμών θα ανοίξουν την ατζέντα σημαντικών θεμάτων όπως εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, τάσεις στην αγορά εργασίας σήμερα και στο μέλλον, σπουδές και καριέρα σε περίοδο κρίσης, επαγγελματικός προσανατολισμός, μεταπτυχιακά και MBA αλλά και επιχειρηματικές ευκαιρίες.
 
Περίοπτη θέση κατέχει και η συμμετοχή του Eures, της ψηφιακής πύλης για την επαγγελματική κινητικότητα με εξειδικευμένο προσωπικό για να πληροφορηθούν οι υποψήφιοι για τις τρέχουσες ανοιχτές θέσεις εργασίας στο εξωτερικό.
 
Οι πόρτες στο «Αμφιθέατρου του 9.84» όπου και θα γίνουν οι εισηγήσεις του «Σταδιοδρόμιο - Job Festival» ανοίγουν στις 12.00 και είναι εντελώς δωρεάν.
 
Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό μια ολοκληρωμένη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς επίσης και άρτια ενημέρωση για τα ισχύοντα δεδομένα στην αγορά εργασίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά το πρόγραμμα του «Σταδιοδρομίου» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης «Εκπαίδευση και εργασία».
 
 
www.tovima.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ