Κοινωνική προσφορά του ΕΠΑΛ & Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Αλεξάνδρειας

Ανταποκρινόμενοι στην ανοιχτή πρόσκληση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑ.Λ & και του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Αλεξάνδρειας συμμετείχαν συγκεντρώνοντας τρόφιμα.
 
Επιπλέον, από τα τμήματα μαθητών του τομέα Γεωπονίας και τους μαθητές που συμμετέχουν σε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας λαχανικών», προσφέρθηκαν συσκευασμένα μαρούλια, από την παραγωγή των εργαστηρίων του Ε.Κ Αλεξάνδρειας.
 
Τα φυτά μαρουλιού, τα οποία ήταν δωρεά της εταιρείας AGRIS Α.Ε., καλλιεργήθηκαν στο εκπαιδευτικό θερμοκήπιο του Ε.Κ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια εργαστηριακών μαθημάτων.
 
Η καλλιέργεια τους στέφθηκε με επιτυχία και οι καλλιεργητές - μαθητές αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος αυτών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η ομάδα μαθητών που μετέχει στο πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με θέμα «εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας λαχανικών» συσκεύασαν τα μαρούλια ως ένα προϊόν της εικονικής τους εταιρείας.
 
Ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος και οι μαθητές δούλεψαν μεθοδικά έτσι ώστε το φρέσκο και καλά φροντισμένο προϊόν τους να φτάσει στον τελικό του αποδέκτη σε άριστη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ