Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Υπόθεση Άλεξ: Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη σε βάρος του πατριού και της Νατέλας

658Για τις 6 Μαΐου 2010 αναβλήθηκε η δίκη σε βάρος του Δημήτρη Σιαίνη και της Νατέλας Ιντσουαίντσε για το επεισόδιο που σημειώθηκε πριν δυο χρόνια στη βιβλιοθήκη Βέροιας και στη συνέχεια, στο σπίτι του παππού των ανήλικών ελληνόπουλων που καταδικάστηκαν για την εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ.
Η δίκη που ήταν να γίνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε και πάλι, αυτή τη φορά μετά από αίτημα της πλευράς των κατηγορουμένων και συγκεκριμένα της κ. Ιτσουαίντσε η οποία δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο σύζυγός της και πατριός του Άλεξ, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νάουσας.
Το κατηγορητήριο της δίκης αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν στις 23 Αυγούστου 2007. Την ημέρα εκείνη, σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο κ. Σιαίνης και η κ. Ιντσουαίντσε έδειραν μέσα στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας, όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή, το μεγαλύτερο από τα δύο ελληνόπουλα και στη συνέχεια το κατεδίωξαν μέχρι το σπίτι του παππού του.
Εκεί προέβησαν σε φθορές και επιτέθηκαν φραστικά και στη γιαγιά των ανηλίκων, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και φεύγοντας έγραψαν πάνω στον τοίχο τη λέξη «δολοφόνοι»…
Για το γεγονός αυτό υποβλήθηκε μήνυση από την πλευρά της οικογένειας του παππού των ελληνόπουλων, η οποία αναβλήθηκε και πάλι, αυτή τη φορά για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.
Στο ακροατήριο εμφανίστηκαν και τα δύο ανήλικα ελληνόπουλα, τα οποία εκτίουν ποινή εγκλεισμού στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου, μετά από σχετική άδεια.
Από την πλευρά της η κ. Ιντσουαίντσε εμφανίστηκε με άλλον δικηγόρο και όχι με τον κ. Ιερόπουλο ο οποίο ήταν ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση της εξαφάνισης του Άλεξ μέχρι και το δικαστήριο ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Μακεδονικό Δίκτυο – verianet.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ