«Πήγαμε, είδαμε ...σας προτείνουμε!», γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής του Bee Channel στη Νάουσα

Στα πλαίσια προβολής της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου τα γυρίσματα της τηλεοπτικής ταξιδιωτικής εκπομπής του Bee Channel της Χαλκιδικής «Πήγαμε, είδαμε, σας προτείναμε!». 
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και του οδοιπορικού που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Νάουσας, λήφθησαν πλάνα από τη Σχολή Αριστοτέλους, όπου μίλησε ο κ. Μανώλης Βαλσαμίδης. Το οδοιπορικό συνεχίστηκε στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», όπου ο κ. Ηρακλής Λεφούσης αναφέρθηκε στις τουριστικές δυνατότητες και την ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου.
Η συνέχεια των γυρισμάτων με την επιμέλεια και ξενάγηση από τον κ. Νίκο Μπάμπο πραγματοποιήθηκε στο άλσος του Αγίου Νικολάου και κατέληξε στην πόλη της Νάουσας, όπου ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου ξενάγησε τους «επισκέπτες» στις παραδοσιακές γειτονιές, στην κοίτη της Αράπιτσας, στα πρώην βιομηχανικά κτήρια, αλλά και στο κέντρο της πόλης.
Η εκπομπή «Πήγαμε, είδαμε, σας προτείναμε!» στο Bee Channel θα προβληθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ώρα 20:30 και θα επαναληφθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 22:00 το βράδυ.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ