Κυκλοφόρησε το τελευταίο cd του Αντώνη Βαρδή

Κυκλοφόρησε χθες Κυριακή 19 Απριλίου 2015 το τελευταίο album του αδικοχαμένου ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή με τίτλο  “Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές”.

Το συγκεκριμένο album επρόκειτο να κυκλοφορήσει πριν τρία χρόνια από την Heaven αλλά για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, παρέμεινε στο συρτάρι. 

Το cd περιλαμβάνει ανέκδοτα τραγούδια σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους των Βασίλη Γιαννόπουλου, Αντώνη Ανδρικάκη και Όλγας Βλαχοπούλου ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτήν με τον Πασχάλη Τερζή και τον Πάνο Κατσιμίχα στο τραγούδι «Από πείσμα θα υπάρχω» και τα ήδη γνώριμα ντουέτα “Τη μοναξιά δικάζω” που μοιράζεται ο Αντώνης Βαρδής με την Πέγκυ Ζήνα και το «Θα σ’ αγαπώ αιώνια» που ερμηνεύουν ο Γιάννης Βαρδής μαζί με την Ευδοκία Καδή.
 
Στο cd θα συναντήσουμε επιπλέον άλλο ένα καινούργιο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Βαρδής, το «Φταίμε και οι δυο» και την επιτυχία της Ευδοκίας Καδή «Ταξίδεψέ με».
 
Ο Αντώνης Βαρδής ερμηνεύει 4 νέα τραγούδια -ανάμεσά τους το ήδη γνωστό «Δεμένος εδώ»- αλλά και μία νέα εκδοχή ενός από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, το «Φεύγω» σε στίχους Αντώνη Βαρδή και Χάρις Αλεξίου.
 
Γιάννης Βαρδής: Ήταν επιθυμία του πατέρα μου να κυκλοφορήσει το cd
 
Για το τελευταίο ακυκλοφόρητο cd του Αντώνη Βαρδή με ανέκδοτες ηχογραφήσεις, "Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές", που πρόσφερε χθες η Realnews στους αναγνώστες της, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8. 
Όπως τόνισε ο Γιάννης Βαρδής αυτό το άλμπουμ o Αντώνης Βαρδής το δούλευε παράλληλα με τις δύσκολες ημέρες της ασθένειάς του και το είχε σχετικά τελειώσει όταν "έφυγε": "Ο πατέρας μου ήταν της λεπτομέρειας. Ήθελε να ολοκληρώνει και να προσεγγίζει ακόμη περισσότερο τον εαυτό του μέσα από τα τραγούδια του", επεσήμανε ο νεαρός καλλιτέχνης.
 
Όσον αφορά στη μουσική κληρονομιά του πατέρα του Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης ανέφερε: "Είναι κάτι τεράστιο και για την ώρα μη διαχειρίσιμο. Η κληρονομιά είναι τεράστια, θέλει πολύ καλή διαχείριση και καθαρό μυαλό".
 
Μιλώντας για το ακυκλοφόρητο cd που πρόσφερε χθες  η Realnews, "Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές", ο Γιάννης Βαρδής υπογράμμισε: "Πρόκειται για έναν πολυμορφικό δίσκο γιατί έχει πολλές συμμετοχές. Είναι δίσκος που δούλευε πάρα πολύ και ήταν επιθυμία του να κυκλοφορήσει. Το ετοίμασε μόνος του, το έφτιαξε μόνος του, επέλεξε τις φωτογραφίες, έχει σημείωμα δικό του μέσα, ήταν ολοκληρωτικά μια δουλειά που ήθελε πάρα πολύ να κυκλοφορήσει".

Ακούστε τι είπε ο Γιάννης Βαρδής στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8

Βαρδής Αντώνης: Θα Ζωγραφίσω Τη Ζωή Μου Με Μπογιές (Full Cd 2015)

 

Με πληροφορίες από www.real.gr και www.musiccorner.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ