Μεγάλη η προσέλευση στη φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Summer Fashion Party 2015 -Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων- στο Villa Club (πρώην Villa Mercedes) στην Αγ.Μαρίνα Χανίων. Επώνυμα μοντέλα από Αθήνα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη παρουσίασαν την Καλοκαιρινή collection σε γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, γυναικεία και ανδρικά casual ενδύματα, γαμπριάτικο κουστούμι, φορέματα υψηλής ραπτικής, υποδήματα, οπτικά, κοσμήματα, και αξεσουάρ.
Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και το γνωστό μοντέλο Νίκος Παπαδάκης, σε ρόλο παρουσιαστών ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στα μονοπάτια της μόδας και του στυλ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Κανδήρος ερμήνευσε σε ρυθμούς καλοκαιριού μεταξύ άλλων και τη μεγάλη του επιτυχία "Ζω κι εγώ για μένα". Στην άκρη της Κρήτης δίπλα στη θάλασσα.. 
Φυσικά ο σκοπός της εκδήλωσης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των εσόδων της βραδιάς δόθηκαν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων. Το κέντρο παιδικής μέριμνας Χανίων φιλοξενεί ανήλικα αγόρια που έχουν παρθεί από τις οικογένειες τους με εισαγγελική παρέμβαση ή έχουν χάσει  τις οικογένειες τους. Προσφέρει σε αυτά τα παιδιά στέγη, τροφή, εκπαίδευση. Σεβόμενοι το έργο τους, ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν ώστε να συγκενρωθεί ένα σημαντικό ποσό για τις ανάγκες αυτών των παιδιών.
 
Στη φωτό, ο Κώστας Κανδήρος ανάμεσα στη Βάσω Γουλιελμάκη και το Νίκο Παπαδάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ