Αλεξάνδρεια: Τουρνουά μίνι volley 2015

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. με την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Α., διοργανώνουν στην πόλη μας τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης (βόλεϊ).
Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή περισσότερα από 350 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 8 μέχρι 12 ετών (120 ομάδες), από 12 συλλόγους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Το γεγονός της συμμετοχής τόσων παιδιών, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα συνοδεύονται από τους γονείς των, θα δώσει χρώμα και ζωντάνια, θα αναδείξει την πόλη μας και θα βοηθήσει επίσης τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Οι διοργανωτές σας καλούν να βρεθείτε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο της πόλης μας, να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των παιδιών και να χαρείτε με το χαμόγελο και την ενέργεια τους. 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους χορηγούς που θα βοηθήσουν και υποστηρίζουν αυτό το αθλητικό γεγονός.
Παρακάτω παρατίθενται η αφίσα  του τουρνουά καθώς και φωτογραφίες από την αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε το Μάιο του 2013 και είχε προκαλέσει εντύπωση για την επιτυχία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ