Ο Αντώνης Ρέμος στο Θέατρο Γής

H Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου. Ο κορυφαίος τραγουδιστής σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη τραγούδια επιτυχίες, γεμάτη συναίσθημα, γεμάτη από την αγαπημένη φωνή του.
 
Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. 
 
Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές. Φέτος για ακόμη μια χρονιά θα γευτούμε μαγικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του.
 
Οι ΜEΛΙSSES είναι το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, με πολλά hits στο ενεργητικό τους ενώ συγκεντρώνουν ταλέντο και δημιουργικότητα. Είναι απόλυτα αγαπητοί από τον κόσμο ενώ οι ζωντανές τους εμφανίσεις γίνονται ανάρπαστες!. Οι προκλήσεις είναι το αγαπημένο τους σπορ, ενώ η δυνατή σκηνική τους παρουσία, το ιδιαίτερο στυλ τους και η αστείρευτη ενέργειά τους ξεσηκώνουν τον κόσμο, είτε ερμηνεύοντας δικά τους τραγούδια είτε αγαπημένα παλαιότερα διασκευασμένα μοναδικά από τους ίδιους.
 
Θέατρο Γής - Τετάρτη 1η Ιουλίου
Special Guest ΜΕΛΙSSES
 
Διάθεση εισιτηρίων :
Πλατεία Αριστοτέλους
Κεντρικό Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου
 
 
www.gothess.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ