Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Το έσπασε το μαγαζί και χθές…ο Γιώργος Γιασεμής

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να καταφέρνει με τη φωνή του να κρατάει πιστό το κοινό του και να τον ακολουθεί παντού. Κι εκείνος να το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο, να τους διασκεδάζει όπως εκείνος ξέρει.
 
Ο Γιώργος Γιασεμής με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη ανάστησε τις Μούσες. Το μαγαζί βρισκόταν για δύο χρόνια σε ύφεση και μέσα σε μια σεζόν βρέθηκε στις πιο δυνατές πίστες της πόλης. Κι όλα αυτά χάρη στο όνομά του.
Ένας καλλιτέχνης που γουστάρει αυτό που κάνει και η μεγαλύτερη ικανοποίηση που δέχεται να βλέπει τον κόσμο να διασκεδάζει με την ψυχή του.
Στη σκηνή θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, με τις στοίβες τα λουλούδια να μην σταματάνε να έρχονται και να τον «λούζουν» και στο μαγαζί να μην «πέφτει καρφίτσα». Γιατί το κοινό μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι αυθεντικός και ποιος όχι.
Από τις καλύτερες λαϊκές φωνές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, μεγάλος σκύλος στη δουλειά του και πάνω απ” όλα άνθρωπος και καλός συνάδελφος με όσους καλλιτέχνες έχει συνεργαστεί ο Γιώργος έχει μια ανοδική πορεία στον χώρο, με ακόμη πολλά να έχει να δώσει στη νυχτερινή ζωή και τη δισκογραφία.
Είναι η ώρα του για ακόμα καλύτερα και μεγαλύτερα βήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ