Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

ΚΚΕ: Ακόμα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού

aeroplana_450xΜε τη συμφωνία κυβέρνησης - MIG για την Ολυμπιακή ολοκληρώνεται ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού και όχι μόνο των εργαζομένων στην επιχείρηση. Συνένοχοι είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που συστηματικά εργάστηκαν σε αυτή την κατεύθυνση και από τη θέση της κυβέρνησης και συναινώντας από τη θέση της αντιπολίτευσης.
Ευθύνες έχουν και τα άλλα κόμματα του "ευρωμονόδρομου", τα οποία στήριξαν το καθεστώς απελευθέρωσης των αερομεταφορών που δημιούργησε τους όρους για κυριαρχία στις αερομεταφορές των ιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων.
Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δεχτεί καμιά δικαιολογία, κανένα επιχείρημα της κυβέρνησης. Καμιά σημασία δεν έχει η εθνικότητα του επιχειρηματία που θα εκμεταλλεύεται την Ολυμπιακή. Η ιδιωτικοποίησή της ανεξάρτητα από το τίμημα και τον επιχειρηματία, έχει τις ίδιες οδυνηρές συνέπειες.
Το ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα εργασιακά - μισθολογικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων στην εταιρία. Καλεί τους εργαζόμενους στις αερομεταφορές να οργανώσουν την πάλη τους αποφασιστικά, διεκδικώντας κοινωνικοποίηση όλων των εταιριών στις αερομεταφορές και συγκρότηση ενιαίου αποκλειστικά κρατικού φορέα, στο πλαίσιο της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας. Μόνο έτσι θα διασφαλίζονται τα σύγχρονα εργασιακά τους δικαιώματα, φθηνές και ασφαλείς αερομεταφορές για το λαό.nikoloutsopoulosΒγήκε στο τηλέφωνο στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος και τα έκανε μπάχαλο: "Δημόσια συγχαίρω τον Παλαιοκώστα που απέδρασε και εξευτέλισε το κράτος. Προτρέπω και άλλους κρατούμενους με όποιον τρόπο έχουν να αποδράσουν. Με έχει τρελάνει το γεγονός ότι κάποιοι νομίζουν ότι φιλοξενούνται. Μόνο εγώ ο Αραβαντινός και ο Καπερνάρος ξέρουμε από φυλακή. Οι...
άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε". Αυτό είπε και αποχώρησαν η Μιλένα Αποστολάκη και η Κατερίνα Παπακώστα! Σιγά τώρα που εθίγησαν οι βουλευτίνες και σκίστηκε το...καλσόν. Αποχώρησαν γιατί δεν μπορούσαν να ακούσουν όσα είπε ο εργατολόγος.

Μα δίκιο είχε ο Νικολουτσόπουλος. Φύγετε όλοι από τις φυλακές. Πλημμεληματάκι είναι.
Ξεφτιλίστε το κράτος.

Τα είπε ο Νικολουτσόπουλος και από αύριο αναμένεται να βγαίνουν με τα...σακιά έξω οι κρατούμενοι. Η Κατερίνα Παπακώστα είπε: "αρνούμαι να συζητήσω μαζί του"

Οι βουλευτίνες ήθελαν την προστασία του Νίκου Μάνεση λες και δεν είχαν μιλιά. Γλώσσα δεν βάζει μέσα η Παπακώστα και θέλει προστασία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ