Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νάουσα: Ξεκινάει η λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης

Ο δήμος Νάουσας ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας και αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά ο σύγχρονος άνθρωπος σε πνευματικό επίπεδο, γνωστοποιεί στους δημότες του τη λειτουργία του «Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης».
Στόχος του «Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης» είναι η άμεση και πλήρης ψυχολογική βοήθεια των συμπολιτών μας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, το κέντρο  στελεχώνεται από μία κοινωνική λειτουργό και μια ψυχολόγο. Ενδεικτικά οι σημαντικότερες προσφερόμενες υπηρεσίες του κέντρου είναι οι εξής που έχουν υλοποιηθεί εδώ και έξι μήνες:
- Ψυχοκοινωνική υποστήριξη και πραγματοποίηση εξατομικευμένων συνεδριών, σε περισσότερα από 70 άτομα.
- Διοργάνωση ενημερωτικών διαλέξεων για θέματα όπως κακοποίηση, ναρκωτικά, σχέσεις των δύο φύλων.
- Υποστήριξη στην Οικογένεια σε περιπτώσεις θανάτου, ασθένειας, διαζυγίου, κακοποίησης, προβλήματα επικοινωνίας, μονογονεϊκές οικογένειες.
- Ενημέρωση και παραπομπή στις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες για επιδόματα, συντάξεις, απροστάτευτες μητέρες, σωματική και ψυχική κακοποίηση, υιοθεσίες, προβλήματα εξαρτήσεων
- Συμβουλευτικές ομάδες Γονέων
- Ομάδες αυτογνωσίας ενηλίκων
 
Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης στεγάζεται στο κτίριο του Πολυχώρου Πολιτισμού Βέτλανς   αίθουσα 2 και δικαιούχοι είναι όλοι οι κάτοικοι του δήμου Νάουσας .
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 11:00- 15:00 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2332350371
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ