Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Συναυλία με τον Μητσιά - Από τον 'Αριστοτέλη' και την Φ.Ε.Ν.

Το Ωδείο 'Αριστοτέλης' και η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας υποδέχονται  με αισιοδοξία το φθινόπωρο, την εποχή με τα ωραιότερα χρώματα, παρουσιάζοντας αύριο Κυριακή στις 8.30 μ.μ. στο θερινό δημοτικό θέατρο, τον Μανώλη Μητσιά.
 
Τον ιδανικό ερμηνευτή των μεγάλων Ελλήνων συνθετών και των κορυφαίων ποιητών μας, σε μια μοναδική συναυλία με αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν την πορεία του τραγουδιστή και γενικότερα του ελληνικού τραγουδιού, χρωματισμένα από την ευαίσθητη ενορχήστρωση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.
Παίζουν: Σοφ. Στάμκου (πιάνο), Παντ. Βογιατζής (κλαρινέτο), Παναγ. Κελέκης (φλάουτο), Μαρ. Γκοργκάτζε (βιολί), Ντίνα Σαρατζή (τσέλο), Δημ. Μπιλιούρης (μαντολίνο και μπουζούκι), Θεοδ. Λιλιάμτης (μαντολίνο και μπαγλαμά), Παναγ. Ανδρέογλου (μπαγιάν), Ζαφ. Μπέρσος (ακουστική κιθάρα), Πέτρ. Ρίστας (κλασική  κιθάρα), Σταύρ. Καβαλιεράτος (κόντρα μπάσο), Πέτρ. Στοΐδης (φυσαρμόνικα). Σολίστ στο μπουζούκι ο Ηρακλ. Ζάκκας. Συμμετέχει στο τραγούδι η Αθηνά Πέιου. Κείμενα - Παρουσίαση: Πέτρ. Στοΐδης. Διευθύνει ο Παναγ. Παπαδόπουλος.
Η συναυλία πραγματοποιείται από το ωδείο «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας και την ευγενική υποστήριξη του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας και του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού η « Αράπιτσα».
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ