Εκδήλωση της 1ης Μεραρχίας ΠΖ στη Βέροια για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων (φώτο - βίντεο)

Την Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων, Παναγία Θεοτόκο, τίμησε η 1η Μεραρχία Πεζικού, που εδρεύει στη Βέροια, με εκδήλωση που διοργάνωσε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, το βράδυ της Παρασκευής (20/11).

Στην αρχή της εκδήλωσης, με τίτλο «ΣΙΔΗΡΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ», ο "οικοδεσπότης" της βραδιάς, διοικητής της "Σιδηράς" 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος Αντώνιος Νομικός καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και το κοινό της εκδήλωσης, αναφερόμενος παράλληλα στην Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για τη συνδρομή της εκκλησίας στους εθνικούς αγώνες, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βέροιας και απαγγελία από τα στελέχη της "Σιδηράς Μεραρχίας" (1ης Μεραρχίας), Ευγενία Δουλδούρα, μόνιμη πολιτική Υπάλληλο της Μεραρχίας και υπολοχαγό Δημήτριο Ιωαννίδη.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας επέδωσε τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον αρχιμουσικό και μαέστρο της Φιλαρμονικής, Αντόνιο Βιγκάτο, ενώ το ίδιο έκανε και στα δύο στελέχη που ανέλαβαν την συγγραφή και απαγγελία των κειμένων.

Επίσης, ο Μέραρχος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής, τον Δήμο Βέροιας και τη Μητρόπολη, τα στελέχη που συνετέλεσαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και το πολυπληθές κοινό, που γέμισε την αίθουσα για να τιμήσει την 1η Μεραρχία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, γενικότερα.


Δείτε βίντεο με επιλεγμένα αποσπάσματα από την εκδήλωσηΡεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Πηγή: http://www.inveria.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ