Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: « 4ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ δρόμος » (13 Δεκεμβρίου)

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία

4ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος  

14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας)              

και αγώνας 1000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου  - Κυριακή 13-12-2015

            Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και την τεχνική υποστήριξη του τμήματος στίβου του Φίλιππου Βεροίας  προκηρύσσει τον λαϊκό αγώνα  4ο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ 14.600μ  (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα -  Δημαρχείο Βέροιας)  και τον αγώνα 1000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου 

1. Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, ακολουθεί τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Αγία Βαρβάρα, κόμβος Εγνατίας, οδός Πιερίων, πάρκο Ελιάς και καταλήγει στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

2. Τόπος Εκκίνησης: Στέγαστρο Βασιλικών τάφων Βεργίνας 

3. Τόπος τερματισμού: Δημαρχείο Βέροιας 

4. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

5. Ώρα Εκκίνησης: 10:30 π.μ.

6. Διαδρομή - Χρονομέτρηση: 14.600μ (ασφάλτινη διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.  

7. Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5,4ο χλμ. (νερό), στο 10,4ο χλμ. (νερό + ισοτονικά) και στον τερματισμό νερό

8. Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν περάσει τον πρώτο σταθμό τροφοδοσίας  (5,4  χλμ.) σε 45 λεπτά και τον δεύτερο σταθμό τροφοδοσίας  (10,4 χλμ.) σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

9. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής.

10. Δηλώσεις συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Τα χρήματα θα καταθέτονται στη Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό GR18 0172 2420 0052 4200 3567 453 στο όνομα του Γραμματέα του συλλόγου Δρομέων Βέροιας Καραγιάννη Ιωάννη, θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας οπωσδήποτε. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 07 – 12 – 2015 και τα χρήματα να κατατεθούν έως δύο εργάσιμες ημέρες μετά την δήλωση σας για να εξυπηρετηθεί η γραμματεία – η κατάθεση μπορεί να γίνει δικαιωματικά έως την ημερομηνία λήξης των εγγραφών. Τυχόν ακύρωση συμμετοχής έως την Δευτέρα 07 – 12 – 2015 στο e-mail του συλλόγου: syldrover@gmail.com

Όριο συμμετεχόντων για δικαίωμα στις παροχές ο αριθμός των εννιακοσίων (900).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής, για αποφυγή ορθογραφικών λαθών κάνοντας  Ctrl + κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4ου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία των συμμετεχόντων και πατώντας στο τέλος την υποβολή. Το πεδίο επάγγελμα το συμπληρώνουν μονό όσοι ανήκουν στις  Ένοπλες δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας γιατί θα γίνει ειδική βράβευση γι’ αυτούς.

11. Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Για τους άνδρες: 18 έως 34, 35-44, 45-54, 55-64, 65 και άνω

Για τις γυναίκες: 18 έως 34, 35-44, 45 και άνω

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

Επίσης θα δοθούν έπαθλα στις 3 πρώτες νικήτριες ομάδες (συλλόγους) με την προϋπόθεση να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 6 δρομείς από την κάθε ομάδα (6 δρομείς θα βαθμολογηθούν) . Πρωταθλήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς. Η σειρά της γενικής κατάταξης του κάθε δρομέα θα είναι και οι βαθμοί που θα συγκεντρώνει. Σε περίπτωση ισοβαθμίας , νικήτρια  θα είναι η ομάδα που ο τελευταίος δρομέας της δηλ. ο 6ος θα έχει καλύτερη κατάταξη από τον τελευταίο της ομάδας που ισοβαθμεί.

12. Ειδική βράβευση Ενόπλων δυνάμεων – Σωμάτων ασφαλείας: Παράλληλα θα γίνει βράβευση  στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες που ανήκουν στις Ένοπλες δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας. (Θα πρέπει να έχουν δηλώσει υποχρεωτικά το επάγγελμα στη φόρμα εγγραφής.)

13. Αναμνηστικά δώρα: Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, νερό και άλλα διατροφικά προϊόντα.

14.  Μετακινήσεις: Η μετακίνηση των αγωνιζομένων θα γίνει προς τη Βεργίνα το πρωί της Κυριακής και ώρα 8:30 π.μ. έως και 9:15 π.μ. από το Δημαρχείο της Βέροιας με λεωφορεία της διοργάνωσης. Μετά τον τερματισμό δεν θα υπάρξει μέριμνα επιστροφής στη Βεργίνα.

15. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 13/12 στην αφετηρία (μπροστά από το στέγαστρο των Βασιλικών τάφων Βεργίνας) μεταξύ 8:30 π.μ. και 10:00 π.μ., αλλά και το Σάββατο 12/12 και ώρα 18:00 και 20:00 από το ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων παρακαλούνται οι Βεροιώτες συμμετέχοντες και όσοι θα βρίσκονται από το Σάββατο στη Βέροια να παραλάβουν τους αριθμούς τους το Σάββατο. 

16. Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει έως 10:15 π.μ., στην αφετηρία, σε όχημα της διοργάνωσης. Η παραλαβή αυτών θα γίνει στον τερματισμό, στην πλατεία του Δημαρχείου της Βέροιας. 

17. Αποδυτήρια – Ιατρείο: Αποδυτήρια και Ιατρείο θα υπάρχουν στον τερματισμό στην πλατεία Δημαρχείου.

18. Ώρα Απονομών: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 12:00 π.μ.

19. Ελευθερη είσοδος: Στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Βέροιας και στο στέγαστρο των Βασιλικών τάφων για τους αθλητές και τους συνοδούς τους με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. 

20. Αγώνας 1000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου : Θα διεξαχθεί αγώνας 1000μ παιδιών δημοτικού

21. Τόπος Εκκίνησης : οδός Πιερίων στο υψος του Σούπερ Μάρκετ carrefour (απέναντι περίπου από το πρατήριο υγρών καυσίμων Καραβασιλιάδη)

22. Τόπος τερματισμού: Δημαρχείο Βέροιας 

23. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

24. Ώρα Εκκίνησης: 10:30 π.μ.

25. Διαδρομή:  Η διαδρομη που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι η οδός Πιερίων , πάρκο Ελιάς , οδός Ελιάς , αριστερά την οδό Μητροπόλεως και τερματισμός στο Δημαρχείο Βέροιας.

26. Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Δ’ Ε’ & ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

27. Δηλώσεις συμμετοχής:  Οι δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:    

α)  Με ηλεκτρονική υποβολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Όπου εκεί θα γίνεται αυτόματα και η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του γονέα (οτι επιτρέπει το παιδί του να συμμετάσχει στον αγώνα 1000μ)

β) Την Κυριακή 13/12 το πρωί από τις 9:00π.μ έως τις 10:00π.μ στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Carrefour επί της Πιερίων (απέναντι περίπου από το πρατήριο υγρών καυσίμων Καραβασειλιάδη) και το Σάββατο 12/12  στο ισόγειο του Δημαρχείου απο 18:00 έως 20:00

28. Επαθλα μαθητών:

Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες των κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα .

Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς των δημοτικών Σχολείων

29. Πάρτυ του Συλλόγου δρομέων Βέροιας: Θα ακολουθήσει μετά το τέλος του αγώνα ,πάρτυ που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας σε συνεργασία με το café Mcoza στο χώρο του café Mcoza.

Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στα τηλέφωνα:

Καραγιάννης Ιωάννης  6972240184

Κελεπούρης Νικόλαος  6973534440

Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 14.600μ:     ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4ου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

 Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 1000μ:         ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

                                                                                  

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων  Βέροιας                        Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ

 Φύκατας Πέτρος                             Κορωνάς   Θεόφιλος                     

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ