Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Εκδήλωση κοινού 'Σακχαρώδης Διαβήτης και Καρδιοπάθειες' (4 Δεκεμβρίου)

Με σκοπό τη συνεχή της προσπάθεια της στην εκπαίδευση του κοινού, η Β΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική  Κλινική Α.Π.Θ. διοργανώνει Εκδήλωση για το Κοινό με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης & Καρδιοπάθειες» στις 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Πολυχώρου Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» στη Νάουσα,  στο πλαίσιο του μετεκπαιδευτικού της προγράμματος.
 
Ο Διαβήτης αποτελεί μεταβολική νόσο, η οποία χαρακτηρίζεται από καρδιαγγειακές επιπλοκές. Το 80% των διαβητικών κινδυνεύουν να υποστούν έμφραγμα – στεφανιαία νόσο ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.
 
Το σεμινάριο προσπαθεί να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του διαβήτη τονίζοντας τόσο την παθοφυσιολογία της ίδιας της νόσου όσο και τις ιδιαιτερότητες των καρδιαγγειακών επιπλοκών της. Οι εισηγητές είναι καρδιολόγοι, ειδικοί στα θέματα που εξετάζουν, καθώς και έγκριτοι διαβητολόγοι.
 
Η είσοδος στην Εκδήλωση του κοινού είναι ελεύθερη.
 
 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΙΝΟΥ

Η Β΄ Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική – ΜΕΘ του Γ.Ν. «Ιπποκράτειο» στα πλαίσια του 3ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Καρδιολογίας με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης & Καρδιοπάθειες» διοργανώνει Εκδήλωση Ενημέρωσης για το κοινό στις 4 Δεκεμβρίου 2015, ώρα έναρξης 20.00, στην Αίθουσα Πολυχώρου Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» στη Νάουσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Β΄ Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική – ΜΕΘ του Γ.Ν. «Ιπποκράτειο» διοργανώνει το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Καρδιολογίας με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης & Καρδιοπάθειες» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου 2015 στην Αίθουσα Πολυχώρου Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» στη Νάουσα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ