Τα σώβρακα και τα πούρα των golden boys τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός

godenboyΤην ώρα που κλείνουν 42 υποκαταστήματα της Εθνικής ασφαλιστικής τα golden boys αγόραζαν ...σώβρακα, πούρα, φούστες με χρήματα του Ελληνικού λαού.

Φούστες, μπλούζες, μεταξωτά πουκάμισα, πούρα, πανάκριβοι αναπτήρες και άλλα πιο... προσωπικά είδη περιλαμβάνονται στις δαπάνες παράστασης και δημοσίων σχέσεων των golden boys που, προφανώς, ασκούν τη γοητεία τους -για το καλό του κόμματος βεβαίως- σε πρόθυμες (να δεχθούν το δώρο, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) κορασίδες (σ.σ. willing girls κατά το golden boys). Μόνο που τον λογαριασμό των εκλεκτών του Μεγάρου Μαξίμου που ζουν τον μύθο τους στην Ελλάδα τον πληρώνουμε... εμείς! Η αποκάλυψη έρχεται από το "Έθνος" και είναι συγκλονιστική γιατί πολύ απλά θέλουν ΦΤΥΣΙΜΟ όλοι τους και να πάνε σήμερα κιόλας στον εισαγγελέα!

goldenΓιατί δεν τους αρκεί που απολαμβάνουν μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον...

χρόνο, στέλνουν στο λογιστήριο κάθε μικρή και μεγάλη απόλαυση που ζουν. Τα δείπνα, τα γεύματα, τις «φιλοξενίες» και αρκετά μάλλον αμφιλεγόμενα δώρα.

Είναι τόσο σίγουροι ότι ο κόσμος τους χρωστά, νιώθουν τόσο μεγάλοι και σημαντικοί που δεν ντρέπονται να βάζουν τις γραμματείς τους -το αθάνατο αυτό σύμβολο της εξουσίας- να συντάσσουν... υπηρεσιακά σημειώματα για να πληρώσουν οι εταιρείες που διοικούν όλες τους τις γαλαντομίες.

Και, δυστυχώς, δεν είναι μόνοι. Στο πάρτι εις υγείαν των κορόιδων που πληρώνουν φόρους και δεν απολαμβάνουν παροχές συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ