Βέροια: Συνελήφθη ο Απόστολος Τσιπίδης (βίντεο)

 

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βέροια όταν μετά το τέλος εκδήλωσης συνελήφθη ο κεντρικός ομιλητής και διοργανωτής.

Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο αιγές στη Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής όπως είχε προγραμματιστεί παρουσιάστηκε Όμιλος Royal Club.

Οι εταιρείες και επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό, οι σκοποί και η δραστηριότητα του ομίλου.

Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν ο κ. Απόστολος Τσιπίδης επικεφαλής του Ομίλου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον Απόστολο Τσιπίδη στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία και μπροστά στα μάτια των λίγων παρευρισκόμενων καθώς η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί και στο κομμάτι της δεξίωσης και ο κόσμος είχε αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και προφανώς περίμεναν την ολοκλήρωσή τους για να προβούν στη σύλληψη.

Πηγές αναφέρουν ότι για την πραγματοποίηση της αστυνομικής επιχείρησης υπήρξε και συνδρομή αστυνομικών της Βέροιας.

Κατά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό πλαίσιο του ομίλου αλλά δεν έχει συμβεί στα χρονικά μετά το τέλος μιας τέτοιας εκδήλωσης να συλλαμβάνεται ο επικεφαλής επιχειρηματίας.

Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλλληψή του οφείλεται σε εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ