Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Καταδικάδτηκαν Νατέλα και Δημήτρης Σιαίνης – Άσκησαν έφεση

289Με ποινή φυλάκισης 70 ημερών συνολικά καταδικάστηκαν από το δικαστήριο Βέροιας η Νατέλα Ιντσουαίνστε και ο σύζυγός της Δημήτρης Σιαίνης για τα γεγονότα της 23 Αυγούστου 2007.
Η μητέρα και ο πατριός του Άλεξ κατηγορήθηκαν για απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκαν συνέβησαν στις 23 Αυγούστου 2007 όταν μετέβησαν αρχικά στη βιβλιοθήκη Βέροιας και στη συνέχεια στο σπίτι του παππού των Ελληνόπουλων προβαίνοντας σε αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στη βιβλιοθήκη επιτέθηκαν κατά του μεγαλύτερου των δύο ανηλίκων που τότε κατηγορούνταν και στη συνέχεια καταδικάστηκαν για τη δολοφονία και εξαφάνιση στου Άλεξ στις 3 Φεβρουαρίου 2006.
Στη συνέχεια κυνήγησαν τον ανήλικο μέχρι το σπίτι του παππού τους, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, όπου προέβησαν σε φθορές και εκτόξευσαν απειλές και ύβρεις. Φεύγοντας από το σημείο έγραψαν στον τοίχο του σπιτιού την λέξη «δολοφόνοι»…

Η διαδικασία διήρκησε 3,5 ώρες.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στους δύο κατηγορούμενους τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και το γεγονός ότι δεν είχαν ταπεινά κίνητρα κατά την τέλεση των πράξεών τους.

Από την πλευρά των κατηγορουμένων ασκήθηκε έφεση η οποία έγινε δεκτή.

Σημειώνεται ότι από πλευρά εναγόντων δικηγόρος ήταν ο κ. Γιοβανόπουλος ο οποίος χειρίστηκε νομικά την πολύκροτη υπόθεση ως νομικός παραστάτης των Ελληνόπουλων. Την υπεράσπιση της νατέλας Ιντσουαίντσε και του Δημήτρη Σιαίνη είχε ο δικηγόρος κ. Μαρκούλης, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας στην  υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ, κ. Ιερόπουλος παραβρέθηκε στην αίθουσα ως παρατηρητής.

Μακεδονικό Δίκτυο – verianet.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ