Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Το The Voice επιστρέφει δριμύτερο!

 

Πρεμιέρα για το The Voice με μια καταπληκτική τετράδα "coaches": 'Ελενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. Γελάνε, διασκεδάζουν, διεκδικούν τους παίκτες στο μουσικό διαγωνισμό  που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και αναζητά την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Καλές φωνές στην πρώτη εκπομπή των blind auditions, αλλά πολύ άγχος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Εφη. Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ο Σάκης Ρουβάς ακούγοντας την 32χρονη γύρισε την καρέκλα του. Μετά όπως ήταν φυσικό γύρισαν όλοι οι coaches αφού με την ερμηνεία της τους κατενθουσίασε! Μόνο καλά λόγια είχε να ακούσει η ταλαντούχα τραγουδίστρια. Μπορεί να την διεκδίκησαν και οι τέσσερις αλλά εκείνη επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά!
 
 
Η 'Ελενα Παπαρίζου "κέρδισε" την 16χρονη Φαίη με καταγωγή από τη Νιγηρία που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα
 
 
H διαφορετικότητα της φωνής της ήταν αυτό που κατέπληξε και τους τέσσερις κριτές με τον Πάνο Μουζουράκη να πατάει πρώτος το κουμπί. Αμέσως μετά ακολούθησαν και οι άλλοι τρεις με την όμορφη νεαρή Κωνσταντίνα να μην μπορεί να επιλέξει ομάδα. Τελικά μετά από τα τόσα κολακευτικά σχόλια εκείνη επέλεξε την ομάδα του Πάνου.
 
 
 
 
www.thepressroom.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ