Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Καλλιτεχνικό βιογραφικό της Δέσποινας Τσαβαρη

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η μητέρα της είναι από τις Κυκλάδες και ο πατέρας της από τη Σπάρτη. Από μικρή της άρεσε το τραγούδι αφού άκουγε τη μητέρα της να τραγουδάει κάθε μέρα και τον πατέρα της που ήταν Διάκος κι έτσι στη χορωδία του σχολείου ξεχώρισε για την καλή φωνή της. 
Γνωρίστηκε με τη Ρένα Κεραμιώτη Ψαρά καταξιωμένη στιχουργό και με μουσικούς από τη Νάξο.Όταν άρχισαν να την παίρνουν μαζί τους σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, κάποια στιγμή ο κ. Σωζογιάννης Πρωτονοτάριος της έγραψε παραδοσιακά τραγούδια με μουσική και στίχους δικούς του. Την επιμέλεια του δίσκου είχε ο Νίκος Κονιτόπουλος. Έτσι σιγά σιγά άρχισε να τραγουδάει με μεγάλα ονόματα όπως Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Ελένη Λεγάκη, Μαρία Νομικού και πολλούς άλλους. 

Αργότερα έκανε ένα cd με το Γιώργο Μπήλη και άλλους καλλιτέχνες. Ακολούθησε η επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά "Ένα ταξίδι μου ταξες" σε στίχους Στέφανου Εξαρχόπουλου, Ρίτας Γαληφού και Πόπης Σκαρλάτου με μουσική και επιμέλεια Νίκου Νομικού όπου παίζει βιολί. Είχε την τιμή και τη χαρά να ξεκινήσει σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Κόσμημα, στο TV MATZIK και στον ATLANTIS. Τα κοσμικά Κέντρα που έχει δουλέψει είναι "Τα Νησιώτικα", "Πεντακάθαρο", "Ωραία Σαντορίνη", "Μπουγάζη", "Γοργόνα", "Αρμενάκι", "Γλάρος", "Φάρο".

Τώρα βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που την αγαπούν και την σέβονται. Κοντά στον άνθρωπο της, καλλιτέχνη, τραγουδιστή, στιχουργό και μουσικοσηνθέτη Χρήστο Βλάχο, που της γράφει ξεχωριστούς στίχους και κοντά στο διαδικτυακό ραδιόφωνο WWW.Studiodelta.gr ! Με τους εξαίρετους ανθρώπους που την στηρίζουν και την αγαπούν, τον υπεύθυνο Δημήτρη Τσιριμιαγκο με την εκπομπή του "Αφιερωμένο Εξαιρετικά", που εκπέμπει κάθε Παρασκευή και Σάββατο 10 με 12 το βράδυ, με διαχιρίστριες την Αφροδίτη Αυγοπούλου και Νόρα Δέλτα. 

 

Η ίδια έχει τις εκπομπές "Μουσικά Μελτέμια" κάθε Τρίτη στις 10.00 το βράδυ και με τα "Λαικά Απογέυματα" κάθε Πέμπτη 6.00 με 8.00 το απόγευμα !"Με στηρίζουν με τον δικό τους όμορφο τρόπο. Αυτό τον καιρό ετοιμάζω πολύ όμορφες καλλιτεχνικές περιοδείες και υπέροχες συνεργασίες, και με τα θαυμάσια coffeeat, τον mario Remus!! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ