Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Επεισοδιακή μήνυση κατά της προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας από μέλος των "Ελλήνων Συνέλευσις"

 

Επεισόδιο από μέλος των "Ελλήνων Συνέλευσις" σημειώθηκε σήμερα στη ΔΟΥ Βέροιας, όταν μία κυρία 54χρονών, κάτοικος Αλεξάνδρειας, ζήτησε από την προϊσταμένη της υπηρεσίας εφαρμογή των γνωστών εξώδικων που κατατίθενται σε όλη την Ελλάδα από τους οπαδούς του φορέα του Αρτέμη Σώρα και να προχωρήσει σε άρση φορολογικών μέτρων που την αφορούν.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν στο χώρο άλλα πέντε άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλη του ίδιου φορέα.

Η παρουσία τους πάντως ήταν απολύτων ειρηνική και δεν προκάλεσαν καμία ένταση. 

Λόγω του επεισοδίου ζητήθηκε αστυνομική συνδρομή και η συνέχει δόθηκε στην ΑΔ Ημαθίας όπου μετέβησαν εκεί η προϊσταμένη της ΔΟΥ και η υποβάλλουσα  το αίτημα.

Εκεί η 54χρονη υπέβαλε μήνυση κατά της προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας. Μετά από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, δεν υπήρξε κράτηση της μηνυθείσας και η μήνυση θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη δικονομική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες δύο μέλη των "Ελλήνων Συνέλευσις" Βέροιας κατέθεσαν επίσης μήνυση κατά της Προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας με το αιτιολογικό ότι δεν λαμβάνει υπόψιν της εξώδικα που κατέθεσαν.

Νομικοί παραστάτες των δύο μελών του φορέα του Αρτέμη Σώρρα που κατέθεσαν τη μήνυση είναι ένας δικηγόρος Θεσσαλονίκης και ένας δικηγόρος Χαλκίδας.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ