Μπάσκετ: Μια νίκη και δυο ήττες ο Φίλιππος στο τουρνουά του Βόλου

 

Με απολογισμό 2 ήττες και 1 νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Βόλου η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας.  Στο πρώτο παιχνίδι της Παρασκευής, η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα της Νίκης Βόλου (ομάδα Γ' Εθνικής) με σκορ 67-59.  Το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αθλητή μας Ρίζου Καντάρκου στον αντίχειρα του αριστερού χεριού, ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή του από τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά.
 
Στον δεύτερο αγώνα, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Ασπίδας Ξάνθης (ομάδα Β´ Εθνικής) με σκορ 74-62.  Δυστυχώς και σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα μας δεν έφυγε αλώβητη από το γήπεδο, καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο ο Βασίλης Βάλλιος.  

Στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του τουρνουά, ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε με την διοργανώτρια ομάδα, αυτήν του Ολυμπιακού Βόλου (Α' ΕΣΚΑΘ), επί της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 84-73.

Η ομάδα επέστρεψε στην βάση της και επικεντρώνεται στην συνέχεια της προετοιμασίας της, στερούμενη για μερικές μέρες από αυτήν τις υπηρεσίες των 2 αθλητών που προαναφέραμε.

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία της και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ