Σοφία Βόσσου: Συγκλονιστικές δηλώσεις «Στο βυζί της μάνας κολλημένοι...»

 

Σοφία Βόσσου: Δηλώσεις για την μητρότητα που συγκλονίζουν έκανε η Ελληνίδα τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την κόρη της, Ερασμία και για το διαζύγιό της, αλλά και για την μητρότητα, κάνοντας συγκλονιστικές δηλώσεις. Όπως αποκάλυψε ήταν έγκυος μόλις 4 μηνών όταν πήρε την απόφασει να πάρει διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της.

«Ήμουν μικρή, 20 χρονών κοριτσάκι, ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα κι έπρεπε να χωρίσω.Παντρεύτηκα και χώρισα όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος. Χώρισα γιατί είπα: ''Το να συνεχιστεί το πρόβλημα και να έχω γεννήσει ένα παιδί που θα ζει μέσα σ' ένα πρόβλημα, καλύτερα είναι να βγει ένα παιδί που δεν θα έχει μάθει να είναι μαζί οι γονείς του''».

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται πως ναι μεν θέλει να γίνει γιαγιά κάποια στιγμή άλλά προτέραιότητα της είναι το παιδί της που θέλει να είναι ευτυχισμένο. «Το εγγόνι μου δεν είναι εν ζωή, είναι κάτι υποθετικό και δεν με αφορά καθόλου» τονίζει.

Για την σχέση της με την κότητ της αποκαλύπτει πως «τη συμβουλεύω, αν θέλει μόνο, δεν μένουμε μαζί, έχει φύγει από τα 18 της. «Μαμά, θέλω να ζήσω μόνη μου...», «να φύγεις παιδί μου», πήγα, της έφτιαξα το σπιτάκι της, μια χαρά. Τι είναι αυτό το κολλητιλίκι του 90% των Ελλήνων, που δεν έχει ακόμα απογαλακτιστεί; Είναι δυνατόν στο βυζί της μάνας κολλημένοι  όλοι, αρσενικά-θηλυκά;»

 
 
www.thepressroom.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ