Βέροια - Βασίλης Κεγκέρογλου: "Χωρίς πισωγυρίσματα η αναγέννηση της παράταξης" (βίντεο)

Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, ως εκπρόσωπος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα Φώφης Γεννηματά.

Αρχικά ο Βασίλης Κεγκέρογλου είχε - κεκλεισμένων των θυρών - συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας και μέλη της δημοτικής του ομάδας στο γραφείο Δημάρχου.

 Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου. Τον κ. Κεγκέρογλου προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΕ Ημαθίας Γιάννης Χασιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο βιογραφικό της Φώφης Γεννηματά.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Βασίλης Κεγκέρογλου πραγματοποίησε ομιλία.

Τον κ. Κεγκέρογλου συνόδευε ο επί 16 χρόνια Δήμαρχος Καλλιθέας, μέχρι το 2014, και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Χαρακτήρισε ως "ατυχία" το γεγονός ότι μετά την ένταξη της χώρας στην ευρωζώνη, την κυβέρνηση ανέλαβε ο Κώστας Καραμανλής. Μετά το τέλος της περιόδου διακυβέρνησης, "τα πάντα είχαν εκτροχιαστεί", είπε ο κ. Κεκγέρογλου.

Υπάρχουν ευθύνες, αλλά οι ευθύνες είναι διαφορετικές σε όλους, τόνισε χαρακτηριστικά.
Τα Ζάππεια και τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης εξαπάτησαν τον κόσμο.

Η Ελλάδα πορεύεται χωρίς πυξίδα.

Λέμε ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής για να μην επιτρέψουμε την παλινόρθωση σε δεξιές πολιτικές, υπογράμμισε.

Βασική μας αρχή είναι η αξιοκρατία και η ανάδειξη της τοπικής αυτοδιοίκησης σε βασικό μοχλό ανάπτυξης.

Όλο αυτό χρειάζεται μια ισχυρή παράταξη.

Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός, υπογράμμισε κατ' επανάληψη ο κ. Κεγκέρογλου και τόνισε ότι "οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπυ για τρεις"!!

Διευκρίνισε όμως ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν έχουν θέση οι καιροσκόποι και αυτοί που έσπευσαν να πιάσουν στασίδι εξουσίας.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου και κατέληξε λέγοντας ότι πραγματοποιείται το σχέδιο αναγέννησης της παράταξης "χωρίς πισωγυρίσματα"...

Βέροια - Βασίλης Κεγκέρογλου - ομιλία

Βέροια - Βασίλης Κεγκέρογλου - συνέντευξη τύπου

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ