Βέροια - Γιάννης Μανιάτης: "Ο προοδευτικός και ο συντηρητικός φαίνονται στην πράξη" (βίντεο)

Στη Βέροια βρέθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου κεντροαριστερού φορέα, Γιάννης Μανιάτης. Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Μανιάτης είπε:

«Έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος συνοψίζεται σε δυο λέξεις: Ενότητα και ανατροπή", υπογράμμισε ο Γιάννης Μανιάτης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.

Η συνέντευξη δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του κ. Μανιάτη για την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα.

Τον κ. Μανιάτη παρουσίασε ο Τάσος Τόλιος, υπεύθυνος των διαδικασιών στην περιοχή Βέροιας
Ο Γιάννης Μανιάτης υπογράμμισε ότι το μήνυμα που εισπράττει από παντού είναι "ενότητα και ανατροπή".

Ενότητα όλων των δυνάμεων και συνεργασία και μετά την εκλογή του αρχηγού και ανατροπή με επίτευξη εκλογικών ποσοστών διαφορετικών από αυτά που καταγράφηκαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

 Στόχος είναι η συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του ήττα και ταυτόχρονα, ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν. Δημοκρατίας.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του κ. Μανιάτη στους Φώφη Γενηματά και Σταύρο Θεοδωράκη, για τους οποίους είπε ότι έχουν προσφέρει αυτό που μπορούσαν να προσφέρουν.

Για τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου είπε ότι θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες πάνω από 150.000 ψηφοφόροι για ητν εκλογή του νέου αρχηγού, ενώ το ποσοστό του νέου κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κυμανθεί στο 18% και πάνω.

Για τον ίδιο είπε ότι είναι βέβαιος ότι θα περάσει στο δεύτερο γύρο της αναμέτρησης και απαντώντας σε ερώτημα, είπε ότι οι πράξεις αποδεικνύουν το ποιος είναι προοδευτικός και ποιος είναι συντηρητικός.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ