Βέροια - Νίκος Ουσουλτζόγλου: "Ροντέο οι εκλογές για το Επιμελητήριο Ημαθίας" (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Νίκος Ουσουτλτζόγλου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η συνέντευξη τύπου έγινε με αφορμή τις εξελίξεις εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε και ο κ. Στέλιος Κανδύλας, ως εκπρόσωπος της ομάδας επιχειρηματιών της πρωτοβουλίας για την ίδρυση και λειτουργία Τελωνείου στο χώρο που προοριζόταν να γίνει η λαχαναγορά της Κουλούρας.

Η αρχική ομιλία του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας είχε δύο σκέλη.

Το ένα αφορούσε τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης για τα οποία δόθηκε και γραπτό κείμενο με επιγραμματική αναφορά.

Το άλλο σκέλος αφορούσε τις επικείμενες εκλογές, τις οποίες χαρακτήρισε ως "ροντέο"!!!

Για πρώτη φορά, είπε, επικρατεί τέτοιο κλίμα.

Ο κ. Ουσουλτζόγλου αναφέρθηκε ονομαστικά στον Γιώργο Μπίκα, όπως και στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη και στους περιφερειακούς συμβούλους, Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη.

Για τους τρεις τελευταίους είπε ότι είναι "ό,τι χειρότερο", ενώ για τον υποψήφιο για την προεδρία του Επιμελητηρίου, Γιώργο Μπίκα είπε μεταξύ άλλων ότι δεν προσέφερε τίποτα στο επιμελητήριο, ούτε ο ίδιος, ούτε οι αντιπρόεδροι που συμμετέχουν τώρα στο ψηφοδέλτιό του.

Η κ. Ουσουλτζόγλου ήταν ιδιαίτερα οξύς στης κριτική που άσκησε και σε κάποιους χαρακτηρισμούς.

Τόνισε κατ' επανάληψη ότι πάγια θέση του είναι, να μην μπούνε τα κόμματα στα Επιμελητήρια τα οποία πρέπει να λειτουργούν ακομμάτιστα και κατέληξε τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο "δεν πρέπει να κομματικοποιηθεί και δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί"

Όλη η συνέντευξη τύπου στο βίντεο

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ