Θούλη Σιδηροπούλου: «Στις 19 ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»

 

Στους αγώνες του Λαού μας για μια ανεξάρτητη, δημοκρατική Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες ήρθε να προστεθεί και ένας ακόμη σταθμός. Η αναγέννηση του προοδευτικού κινήματος και της Ελληνικής Κεντροαριστεράς, ως Δημοκρατικής Συμπαράταξης φιλελεύθερων, προοδευτικών, σοσιαλδημοκρατών, σοσιαλιστών, μεταρρυθμιστών και ανανεωτικών του Κέντρου και της Αριστεράς καθώς και οικολόγων πολιτών.

210.500 Έλληνες και Ελληνίδες ψήφισαν στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου και ζήτησαν την Νέα μεγάλη Αλλαγή για την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας έξω από τα πλαίσια της νέας εξάρτησης και της επιτροπείας. Για την ανάπτυξη που θα ανταποκρίνεται στις ζωτικές ανάγκες, τους πόθους και τις προσδοκίες της νέας γενιάς, χωρίς διαμεσολαβητές και μεσάζοντες και θα εγγυάται ταυτόχρονα ένα ασφαλές και προοδευτικό μέλλον για τον Λαό, το Έθνος και την Πατρίδα με δικαιοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη.

Οι 212.500 Ελληνίδες και Έλληνες είμαστε συνιδρυτές στην νέα μεγάλη Κεντροαριστερά που μπορεί να ξαναδώσει το δικαίωμα στην ελπίδα στην μεσαία τάξη και τους μη προνομιούχους.

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Προέδρου του Διαχρονικού ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά δικαιώθηκε, φέρνοντας το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή.

Για να μπορέσουμε όμως όχι απλά να προχωρήσουμε αλλά να τολμήσουμε μια αναγεννητική, σύγχρονη και δημιουργική πορεία, που θα ανοίγει νέους δρόμους και θα φέρει την πολιτική ανατροπή, στην συγκυριαρχία της Δεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ, χρειαζόμαστε την μεγάλη ενίσχυση της συμμετοχής των δημοκρατικών πολιτών στις νέες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Στις 19 Νοέμβρη ψήφο στην Γεννηματά, 2ο γύρος με την ταυτότητα ή το διαβατήριο, χωρίς αντίτιμο, όσοι ψήφισαν και στον πρώτο γύρο σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο ανεξάρτητα που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.

Υ.Γ. Όσες και όσοι δεν υποστείλαμε ποτέ την σημαία του ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και τις αρχές και τις αξίες του οράματος της Αλλαγής, που αποτελεί αδιαπραγμάτευτα και διαχρονικά την ιδεολογική και πολιτική μας ταυτότητα, η θέση, στάση και επιλογή μας είναι πάντα στις επάλξεις του αγώνα για την Νέα Αλλαγή και την Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη Ελλάδα.-  
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ