Μόλις αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle

 

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως είχε την πρώτη της συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ η σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle. Αυτή η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και φυσικά έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για ένα περιστασιακό ειδύλλιο αλλά για μια σοβαρή σχέση που μάλλον θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι υποθέσεις μας αυτές λοιπόν επιβεβαιώθηκαν καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αρραβωνιάστηκαν στις και μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν έναν καλοκαιρινό γάμο. Τα ίδια δημοσιεύματα περιγράφουν και την πρόταση γάμου, η οποία λοιπόν έγινε με τον πρίγκιπα να χαρίζει στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι που φτιάχτηκε με διαμάντια από μία καρφίτσα που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana.

 

Έτσι τώρα που η 36χρονη Meghan ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου του Suits στο Τορόντο, έχει μπροστά της όλο τον χρόνο να διοργανώσει έναν βασιλικό γάμο, ακριβώς όπως τον είχε φανταστεί. Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι, αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2018, έτσι, γύρω στον Ιούνιο, είναι πολύ πιθανό να γίνει και ο γάμος του ζευγαριού.

 

 

http://www.instyle.gr

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ