Αλεξάνδρεια: Τ. Γιάγκογλου: «Το Επιμελητήριο είναι η ζωή μου!»- Θετικός στην ιδέα για debate με τον Γ. Μπίκα. – βίντεο – φώτο

 

 

Επίσημη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, στο ξενοδοχείο ΜΑΝΘΟΣ της Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

 

Ο κ. Γιάγκογλου αναφέρθηκε για όλους και για όλα, σε μία ομιλία τόσο περιεκτική, που οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του κοινού φάνταζαν περιττές. Άρχισε τοποθετούμενος στο σχέδιο της άλλης παράταξης για δημιουργία παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Αλεξάνδρεια, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά ανέφικτο. Στη συνέχεια ανέλυσε σχεδιασμούς του Επιμελητηρίου που ήδη έχουν κατακτηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του:

-Η μεταφορά του τελωνείου στην Κουλούρα

-Η πρωτοβουλία του στο ζήτημα της υπερφορολόγησης του μεταποιητικού τομέα στον καφέ, μέσω της ίδρυσης της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), στην οποία ο ίδιος πρωτοστάτησε.

-Εντυπωσίασε η αναφορά του ότι οδεύει προς ολοκλήρωση η αξιοποίηση του στρατιωτικού αεροδρομίου Αλεξάνδρειας για εμπορικούς σκοπούς. Χαρακτήρισε ήπιο τον προεκλογικό του αγώνα, αλλά πάνω από όλα ειλικρινή, καλώντας οποιονδήποτε να επισκεφθεί το Επιμελητήριο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε ότι δεν υπάρχει χρίσμα διαδοχής του προεδρείου, ούτε πολιτικό χρώμα στη νέα προοπτική της παράταξής του. Ακόμη υπογράμμισε ότι δεν θα μοιράσει υποσχέσεις αλλά θα μιλάει μόνο με αποδείξεις και έργα.

«Δεν έχω χόμπι. Το Επιμελητήριο είναι η ζωή μου!»…, με αυτή την ατάκα επιστέγασε όλα τα λεγόμενά του, καλώντας τον επιχειρηματικό κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στις εκλογές της 3ης Δεκεμβρίου.

Πρόθυμος φάνηκε σε ερώτηση ακροατή εάν είναι θετικός σε ένα προεκλογικό, πρόσωπο με πρόσωπο διάλογο (debate) με τον Γιώργο Μπίκα.

Άραγε κάτι τέτοιο είναι εφικτό;

Τέλος, παρουσίασε όλους τους υποψηφίους Αλεξανδρινούς συνεργάτες του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Δείτε το βίντεο:

 
 
www.emvolos.gr
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ