"Στον τόπο που γεννήθηκα": Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 13:00 γνωρίστε την Άβυθο του Αιγίου!

 

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” σας ταξιδεύει στην Άβυθο του νομού Αχαΐας με την ξακουστή παραλία “Άκολη”. Η πλούσια ιστορία, τα συγκλονιστικά τοπία, οι παραγωγές του τόπου αλλά και οι τουριστικές υποδομές συνθέτουν ένα μοναδικό αφιέρωμα το οποίο έρχεται κοντά σας από την 4Ε αυτή την Κυριακή 3/12 στις 13:00.
Συναντούμε τη Ροδοδάφνη , το Πανόραμα πάντα εντυπωσιασμένοι από το Μοραΐτικο τοπίο. Επισκεπτόμαστε τον ιερούς ναούς και γευόμαστε εξαιρετικό τοπικό κρασί μαζί με τις ξακουστές σταφίδες για τις οποίες υπάρχει και μοναδικό μουσείο εδώ. Ο κυρ- Γιάννης μας ενημερώνει για την ιστορία του τόπου ενώ η κυρα Χαρίκλεια μας ετοιμάζει χορτόπιτα μοναδική!

Στην Άβυθο φτάνει κανείς πολύ εύκολα από κάθε γωνιά της Ελλάδα αφού τα έργα υποδομής (Ολυμπία οδός) την έφεραν πιο κοντά από ποτέ .
Εδώ στη βορειοδυτική Πελοπόννησο η Άβυθος φημίζεται για το πόσο ψηλά κρατά την παράδοση . Το αποδεικνύει ο χορευτικός όμιλος “οι Αχαιοί” με τους χορούς που μας παρουσιάζουν !

Την Κυριακή λοιπόν 3/12 στις 13:00 στην 4Ε. Και μέσω COSMOTE TV αλλά και διαδικτύου στο tv4e.gr . Kαι στην ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ . Σε επανάληψη την Τετάρτη 6/12 στις 16:45.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ