Βέροια: Μουσικό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη από το ΚΕΜΑΕΔ (βίντεο)

 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών.

Το αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ.. 

“αχ: πατρίδα μου γλυκειά...” 

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας κ. Μελίνα Δαμιανίδου μαζί με τον επιστημονικό Διευθυντή του ΚΕΜΑΕΔ, Ψυχίατρο κ. Γεώργιο Τσαλέρα.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελήμων, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: εκ μέρους του Δήμου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος και εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα.

Συγκινητική ήταν η παρουσία της Άννας Βαγενά, συζύγου του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, η οποία ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και στον χαιρετισμό της, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους η εθελόντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ. Κατερίνα Ψωμιάδου και ο κ. Δημήτρης Κοτσιώνης.

Τιμήθηκαν επίσης η χορογράφος κ. Μελίνα Παπαδοπούλου, ο παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής “Έκτη Αίσθηση” Γιώργος Μπελίρης, ο κ. Γιώργος Κυρόπουλος.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Χαρά Κοντού και ο Νίκος Μουρτζίλας.

Η κ. Ελένη Αναγνώστου έκανε ειδική αναφορά στην κ. Γεωργία Ιωαννίδου για την βοήθειά της στις πρόβες και στον κ. Φώτη Αθανασιάδη για τη συμμετοχή του στην χορωδία παίζοντας κλαρίνο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ. Μελίνα Δαμιανίδου ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους ανθρώπους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της βραδιάς.

 

 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider κάτω από τον τίτλο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ