Ο Φίλιππος Βέροιας γιόρτασε τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα (φωτό και βίντεο)

 

Τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα γιόρτασε ο Φίλιππος Βέροιας το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Χώρου Τεχνών.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η επιτροπή χάντμπολ του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας”, ξεκίνησε με ένα σύντομο αφιέρωμα στην ιστορία του Φιλίππου ξεκινώντας από το 1977 μέχρι σήμερα, κάνοντας αναφορά στον βασικό κορμό της ομάδας του 1977, τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Τουρνουά Handball.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι του Συλλόγου τα τελευταία 40 χρόνια, οι άνθρωποι δηλαδή που συνέβαλαν στο να χαραχτεί ο Φίλιππος Βέροιας ως πολύτιμη ομάδα με σημαντική αξία στην ιστορία του χάντμπολ.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν (με αλφαβητική σειρά): Γαβριηλίδης Γεώργιος, Γεωργιάδης Ηρακλής, Ιωάννου Νικόλαος, Καζαντζίδης Φιλάρετος, Κορωνάς Αντώνιος, Ντόβας Διονύσης, Οικονομόπουλος Στέφανος, Ουσουλτζόγλου Νικόλαος, Τρανίδης Μιχάλης, Τραπεζανλίδης Γιώργος, Πέτρος Φύκατας, Γιώργος Φύκατας.

Μετά το πέρας της απονομής τιμητικών διπλωμάτων, ακολούθησε συναυλία με το Βεροιώτικο Μουσικό Σχήμα “Μπούσουλας”, με τη συμμετοχή του Βασίλη Λυκοστράτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεόφιλος Κορωνάς, εκπρόσωπος της Α' Μεραρχίας Πεζικού, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης Διονύσιος Κούγκας, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσιος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος και η Πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας Μελίνα Δαμιανίδου.

Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider ακριβώς κάτω από τον τίτλο.

 

4/12/2017 Εκδήλωση 40 χρόνια Φίλιππος Βέροιας

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ