Κάντε του δώρο έναν καθρέφτη...

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ , αλλά ταυτόχρονα το χαρακτηρίζει και ως "ανακριβές"... Άλλη μια ένδειξη της τρικυμίας στην οποία βρίσκεται ο δήμαρχος Βέροιας.

Όσο για την αναφορά σε "κονδυλοφόρους", αυτούς ας τους αναζητήσει στα ασπαλακοειδή μιντιακά δημιουργήματα που δημιούργησε η "τέως", τα οποία εξετράφησαν  από το ταμείο του δήμου, διατηρήθηκαν σε διατεταγμένη υπηρεσία υπό την ομηρία υποθέσεων, επιβραβεύτηκαν με διοικητικές θέσεις και παραχωρήθηκαν ως προίκα, μαζί με το "δαχτυλίδι",  στον "ειδικού σκοπού", "κατά παραχώρηση" κόμη του ελέους...

Όταν βρει έστω κι ένα δημοσίευμα με την υπογραφή του γράφοντος, που να δικαιολογεί αυτόν τον χαρακτηρισμό, τον προκαλώ να το δημοσιοποιήσει... Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ένας λασπολόγος, ικανός μόνο σε εκ του ασφαλούς μονολόγους...

Του υπενθυμίζουμε ότι, σε απάντηση της λάσπης που εκτόξευσε με την επιστολή που μας απηύθυνε και φυσικά δημοσιεεύσαμε, τον προσκαλέσαμε και τον προκαλέσαμε σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, για να δώσει απαντήσεις, ελεύθερα και χωρίς περιορισμό, στα ερωτήματα που θα θέταμε....

Φυσικά κρύφτηκε και ουδέποτε τόλμησε να απαντήσει...

Ας το καταλάβει λοιπόν... Όταν σύμβουλός σου, της δικής σου παράταξης, σε αποκαλεί "απόλυτο τίποτα" μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όταν φτάνουν δημόσια να σου λένε ότι είσαι "πολύ μαλ@@@@", καλό θα είναι να ρίξεις και καμιά ματιά στον καθρέφτη... Ποτέ δεν ξέρεις...

Μέρες που είναι, κάποιος ας του κάνει δώρο έναν καθρέφτη... Προφανώς τον έχει ανάγκη...

Δ. Καρ


Αυτό είναι το δημοσίευμα που επιβεβαιώνει πλήρως η ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας, αλλά και λέγοντας ότι είναι ..."ανακριβές"

Τον αποκάλεσε "μα@@@@" και απείλησε με μήνυση ο Δήμαρχος Βέροιας !!!!

Αυτες είναι οι ανακοινώσεις που επακολούθησαν

Δελτίο Τύπου από Δήμο Βέροιας

Για άλλη μια φορά έχασε τη ψυχραιμία του ο κος Αντιπεριφερειάρχης

θέλοντας μάλλον να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την καθυστερημένη άφιξή του στο Δικαστήριο όπου επρόκειτο να εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των αγροτών του κόμβου της Κουλούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης επιχείρησε να «συνετίσει» το Δήμαρχο Βέροιας γιατί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου στο Πάρκο της Εληάς δεν τοποθετήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις της Περιφερειακής Ενότητας.
Σε μια ακόμη επίδειξη ασέβειας προς τους θεσμούς και τα θεσμικά πρόσωπα, ο κ. Καλαϊτζίδης έχασε τη ψυχραιμία του, εξυβρίζοντας το Δήμαρχο και μάλιστα δημόσια. Δυστυχώς, το πρωτοφανές γεγονός για τη δημόσια ζωή του τόπου μας, δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη.
Φαίνεται πως ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να είναι θυμωμένος από την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου 2017, οπότε και αποχώρησε από τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων, γιατί απλά δεν τοποθετήθηκε δίπλα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αγνοώντας επιδεικτικά το πρωτόκολλο εθιμοτυπίας και αφήνοντας σύξυλους τους διοργανωτές και τους υπόλοιπους επισήμους.
Σε κάθε περίπτωση, δε θα πρέπει να ανησυχεί ούτε ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης ούτε και ο κονδυλοφόρος του αφού ο Δήμαρχος Βέροιας ουδέποτε θα έμπαινε στον κόπο να απειλήσει με μήνυση τον Αντιπεριφερειάρχη.
Μάλιστα, δεν επρόκειτο να γίνει καμία δημόσια αναφορά στο γεγονός από την πλευρά του Δημάρχου εάν δεν είχε προηγηθεί ανακριβές δημοσίευμα σε τοπικό μέσο.

Απάντηση Καλαϊτζίδη στην ανακοίνωση του Δ. Βέροιας:

Με ιδιαίτερη έκπληξη παρατήρησα  τον λίβελο  του δημάρχου Βέροιας, ο οποίος σε  είκοσι σειρές κειμένου  αναφέρεται στο όνομα μου έξι φορές!
Αδυνατώ να τον ακολουθήσω, λόγω αρχών και αξιοπρέπειας, στο μένος και την ανασφάλεια που τον χαρακτηρίζει.
Αυτές τις Άγιες Μέρες ας ευχηθούμε να πλημμυρίσει  γαλήνη στην καρδιά των συνανθρώπων μας, μακριά από κακίες, μίση και μυθομανίες.
Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Ημαθίας και φυσικά και στον δήμαρχο Βέροιας.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Απάντηση του Δημάρχου Βέροιας στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

«Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, να είστε καλά. Μας κάνατε να γελάσουμε με τα γραφόμενά σας. Χρόνια Πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ