Ημαθία: Εκτροπή τριών αυτοκινήτων στο δρόμο προς Λαζοχώρι - Βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΒ μετέτρεψε το δρόμο σε παγοδρόμιο

 

Σε παγοδρόμιο μετατράπηκε ο δρόμος από Λαζοχώρι προς Βέροια, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με συνέπεια τρία διερχόμενα οχήματα να εκτραπούν και να πέσουν σε παράλληλο προς το δρόμο, χαντάκι.

Αιτία ήταν βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΒ, με μεγάλες ποσότητες νερού να καλύπτουν το οδόστρωμα. Το νερό, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν το βράδυ της Τρίτης, πάγωσε με αποτέλεσμα μεγάλο τμήμα του δρόμου να μετατραπεί σε μια παγίδα για τους οδηγούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δρόμο από Λαζοχώρι προς Βέροιας, στο ύψος της διασταύρωσης προς Ταγαροχώρι και προς το αθλητικό κέντρο της "ΠΑΕ Βέροια", σε μικρή απόσταση από τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή. 

Τρία ΙΧΕ αυτοκίνητα εκτράπηκαν από την πορεία τους και κατέληξαν σε χαντάκι, έχοντας υποστεί υλικές ζημίες, αλλά ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάνείς από τους επιβάτες τους.

Στο σημείο βρίσκεται από το πρωί συνεργείο της ΔΕΥΑΒ, το οποίο αρχικά διέκοψε την παροχή νερού και στη συνέχεια θα επιληφθεί για την αποκατάσταση της βλάβης.

Άνδρες της Τροχαίας Βέροιας βρίσκονται εκεί και ρυθμίζουν την κυκλοφορία, εφιστώντας την προσοχή των οδηγών. Η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγη ώρα καθώς "γερανοί" από γραφεία οδικής βοήθειας ανέσυραν τα εκτραπέντα αυτοκίνητα και τα απομάκρυναν από το σημείο.

 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider κάτω από τον τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ