“Αν μ' ακούς”: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Σταμάτη Γονίδη – Μουσική επιμέλεια: Ιορδάνης Παύλου

 

Κυκλοφόρησε την Πέμπτη 21/12/2017 το νέο άλμπουμ του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο “ΑΝ Μ' ΑΚΟΥΣ” σε παραγωγή Ανδρέα Γιατράκου. 

Το νέο cd περιέχει 13 μοναδικά τραγούδια που ξεδιπλώνουν τη μουσική ταυτότητα που τον έχει καθιερώσει.

Στα δυο από τα 13 τραγούδια, τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Ιορδάνης Παύλου, ένας πολυτάλαντος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής.

Μετά από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει σε γνωστούς καλλιτέχνες όπως το “Μη φύγεις τώρα” του Νίκου Οικονομόπουλου, το “Για μια αγάπη μόνο” του Βασίλη Καρρά, το “Μα το Θεό” της Κέλλυς Κελεκίδου, και με πολλά ακόμη πετυχημένα τραγούδια για Πάνο Κιάμο, Καίτη Γαρμπή, Τόλη Βοσκόπουλο, Λευτέρη Πανταζή, Γιάννη Πλούταρχο, Ηλία Βρεττό, παρουσιάζει άλλα δυο τραγούδια μέσα από τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη.

“Αν μ' ακούς” που είναι και ο τίτλος του άλμπουμ και “Στον παράδεισο μια νύχτα” σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, δυο τραγούδια που σίγουρα θα αγαπηθούν!

Ο Ιορδάνης Παύλου εμφανίζεται στο OLA LIVE STAGE στη Βέροια κάθε Παρασκευή και Σάββατο μαζί με τον Παύλο Παούνη, την Ξένια Μπαλάσκα, τον Σπύρο Πέτρου, την Μαρία Περρόνε, την Μαριλία Μωραϊτάκη και τον Χρήστο Αθανασιάδη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ