Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Σατανιστική τελετή πίσω από την ταυτόχρονη αυτοκτονία στην Κεφαλονιά;

 

Βρέθηκαν στην ενοικιαζόμενη βίλα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα - Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας
Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inkefalonia.gr, μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της λύσης της περίεργης και «σκοτεινής» υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά.  


Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, έχοντας (σύμφωνα με τη γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα) ταυτόχρονα αυτοκτονήσει με μαχαίρι και φαλτσέτα, ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς τη συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στη ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς. 

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άντρας είναι γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σoροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. 

 

www.protothema.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ