Προημιτελικός Κυπέλλου: Φίλιππος Βέροιας - HONDA Πανόραμα (13/1/18) (17:30)

 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ
 
Το Σάββατο 13/01/2018 στις 17:30 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο ο Φίλιππος υποδέχεται την Honda Πανόραμα στα πλαίσια της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών 2017-2018. Ο Φίλιππος θέλει να ξεκινήσει με νίκες το 2018, και η νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα θα του δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει έντονος ενθουσιασμός για το συγκεκριμένο αγώνα μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία παρουσία της Γυναικείας ομάδας σε Final 4 Κυπέλλου και το γεγονός αυτό αποτελεί πρόκληση για όλο το τμήμα. 
 
Στα πλαίσια του Προημιτελικού το Γυναικείο τμήμα του Φιλίππου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας «ο Άγιος Λουκάς», θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν , να ευαισθητοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν οι φίλοι και όχι μόνο του χάντμπολ, του Φιλίππου και της πόλης μας έτσι ώστε να γίνουν εθελοντές δότες με απώτερο σκοπό το να χαρίσουν ζωήσε κάποιον συνάνθρωπό μας.
 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος, οι προπονητές και οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης και του Φιλίππου να παραβρεθεί στο Φιλίππειο το Σάββατο 13/01 στις 17:30 προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες και να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών.
 
 
Φίλιππος Βέροιας
Γυναικείο Τμήμα Χειροσφαίρισης
μια ομάδα...μια οικογένεια...
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ