Το Γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας χέρι-χέρι με τον Σύλλογο Εθελοντών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας “Ο Άγιος Λουκάς” (φωτό και βίντεο)

 

Το Γυναικείο τμήμα του Φιλίππου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας “Ο Άγιος Λουκάς”, ο οποίος συνεργάζεται με τον Σύλλογο “Χάρισε Ζωή” της Πάτρας, πραγματοποίησαν ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των οστών στον προημιτελικό αγώνα του Σαββάτου (13/1), όπου ο Φίλιππος Βέροιας αντιμετώπισε την HONDA Πανόραμα.

Στην είσοδο της Σάλας στο Φιλίππειο, είχε στηθεί πάγκος, όπου μέλη και εθελοντές του Συλλόγου Αιμοδοτών Χαρίεσσας, ενημέρωναν τον κόσμο για τη δράση τους.

Σχετική ανακοίνωση έγινε πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς επίσης και στο ημίχρονο.

Το φίλαθλο κοινό που παραβρέθηκε στον αγώνα, ανταποκρίθηκε θετικά στην ιδέα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να ενημερωθούν, ευαισθητοποιήθηκαν και έγιναν εθελοντές δότες με απώτερο σκοπό να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Εθελοντών Χαρίεσσας, η κ. Αλεξάνδρα Παμπουχίδου, ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους και μετά την συμπλήρωση της αίτησης, πραγματοποιούνταν η λήψη επιχρίσματος από το στόμα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο πλευρές για την υλοποίηση της ιδέας, μιας που “η δωρεά είναι δώρο ζωής”!

Στην κάμερα του Verianet.gr μίλησαν εκ μέρους του Συλλόγου Χαρίεσσας η Αλεξάνδρα Παμπουχίδου και ο Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος Χάντμπολ του Φιλίππου Γιάννης Θεοδοσόπουλος.
 

Φίλιππος Βέροιας - Σύλλογος αιμοδοτών Χαρίεσσας - Α.Παμπουχίδου - Γ. Θεοδοσόπουλος 13/1/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ