Βέροια: Σε μια κατάμεστη αίθουσα η πολιτική εκδήλωση του Γιάννη Παπαγιάννη (φωτό και βίντεο)

 

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στον πολυχώρο Εληά στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” Γιάννη Παπαγιάννη.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πολιτευτής Ημαθίας και στέλεχος των ΑΝΕΛ Ανδρέας Βέτσος, ο γιατρός Δημήτρης Αποστολίδης ο οποίος και προλόγισε τον ομιλητή, ο π. Νικόλαος Βαξεβάνος ιερέας από την Κοζάνη ο οποίος ήρθε στη Βέροια για να συμμετάσχει στην εκδήλωση, ενώ την τελετή του αγιασμού και της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τέλεσαν οι αρχιμανδρίτες κ.κ. Παύλος Σταματάς και Παλαμάς Καλλιπετρίτης οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμον.

Στην ομιλία του ο κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, επικεντρώνοντας σε κρίσιμους τομείς που απασχολούν τον τελευταίο καιρό αλλά και διαχρονικά, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία αλλά με επιγραμματικό τρόπο.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος επικέντρωσε το κεντρικό νόημα της ομιλίας του στις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την επονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων.

Παρέμβαση έκανε και ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς ο οποίος αναφερόμενος σε πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις τόνισε τον ρόλο της Εκκλησίας διαχρονικά σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας.

 

Βέροια - Γιάννης Παπαγιάννης πολιτική εκδήλωση Εληά 13/1/2018

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ