Βέροια: Μαγευτική η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα (φωτό και βίντεο)

 

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21.00 πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας, 

Ο καλλιτέχνης καθήλωσε το κοινό  με τις ερμηνείες του, οι οποίες περιλάμβαναν «ανείπωτα» τραγούδια, κομμάτια δηλαδή αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναυλία, αγαπημένα λαϊκά, και τέλος δικά του αγαπημένα κομμάτια.

Ο τραγουδιστής καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο για την ιδιαίτερη χροιά της  φωνής, αλλά και τις εύστοχες και χιουμοριστικές ατάκες του.

Η βραδιά αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μία γροθιά στο κατεστημένο, αφού ο Γ. Κότσιρας δεν τραγούδησε αποκλειστικά δικές του επιτυχίες, αλλά και κομμάτια, τα οποία έχουν σημαντική θέση στην ψυχή του. Τα δικά του «ανείπωτα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

Μετά το πέρας της συναυλίας, ο Γιάννης Κότσιρας υποδέχτηκε με ένα ζεστό και φιλικό χαμόγελο όλους όσους  ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του ή ένα του αυτόγραφο. 

Το γνωστό καλλιτέχνη πλαισίωσαν μουσικά οι:  Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Μανος Γρυσμπολάκης: ακκορντεον, ενώ τον ήχο επιμελήθηκαν ο Λάμπρος Μπούνας και ο Στρατής Καραδημητράκης.

 

Βέροια - Συναυλία Γιάννης Κότσιρας 19/1/2018

 

Κείμενο - Φωτογραφίες: Εύα Καρολίδου

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ