Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού “Η ΜΙΕΖΑ” έκοψε την εικοσάμετρη βασιλόπιτα (φωτό και βίντεο)

 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού “Η ΜΙΕΖΑ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας έλαβε χώρα στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου στην Κεντρική πλατεία του Κοπανού.

Για τον Μορφωτικό Σύλλογο Κοπανού "Η ΜΙΕΖΑ", μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτα Στάρχου, η οποία καλοσώρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, και ευχήθηκε Καλοχρονίαν και Καλοτυχίαν.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του Πόντου από τα τμήματα λύρας, νταουλιού, χορευτικού του Συλλόγου. 

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Δημήτρης Ευαγγελίδης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ο απολογισμός του Συλλόγου για το 2017 και τιμήθηκε η κ. Μαρία Κοσμίδου για την πολυετή προσφορά της στον Σύλλογο.

Ακολούθησαν βραβεύσεις νέων του Συλλόγου, παιδιά τα οποία αρίστευσαν στον εκπαιδευτικό και τον αθλητικό τομέα.

Στη συνέχεια, στον αύλειο χώρο του Συλλόγου, με την ευλογία εκπροσώπου του Μητροπολίτη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της εικοσάμετρης βασιλόπιτας.

Την εποπτεία για την οργάνωση της βασιλόπιτας είχε ο σεφ Λεπτοκαρίδης Θωμάς από τον “ΚΑΡΑΝΟ” Ημαθίας.

 

Κοπανός Νάουσας - Μορφωτικός σύλλογος Μίεζα - Κοπή της 20μετρης βασιλόπιτας 27/1/2018

 

Φωτογραφίες: 

 

Περισσότερες φωτογραφίες, θα βρείτε στο slider ακριβώς κάτω από τον τίτλο..

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ