Βέροια: Πρώτη πολιτική εκδήλωση του νέου πολιτικού φορέα με ομιλητή τον Θανάση Θεοχαρόπουλο (βίντεο)

 

Η πρώτη πολιτική εκδήλωση μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα,  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΑΡ. και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάση Θεοχαρόπουλο. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολυχώρου "Εληά" και ξεκίνησε με σχετική καθυστέρηση, λόγω του ότι στον χώρο υπήρχε νωρίτερα άλλη εκδήλωση, κοινωνικού χαρακτήρα. Γι' αυτό και στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι "δεν μας πτοούν οι καθυστερήσεις"...

Η ομιλία του Θανάση Θεοχαρόπουλου είχε τρεις ενότητες. 

Η πρώτη αφορούσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση όπου άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι επιχειρούν  να διαμορφώσουν μια "καρικατούρα δικομματισμού"...

"Θα χαλάσουμε και τα καιροσκοπικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και τα συντηρητικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας", είπε.

Στόχος του νέου φορέα είναι να καταστεί ηγεμονική δύναμη του προοδευτικού χώρου.

Στις επόμενες εκλογές στην Ημαθία, είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκλέξει ούτε έναν βουλευτή, είπε, ενώ το "Κίνημα της Αλλαγής" να εκλέξει βουλευτή.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο πολιτικό φορέα. Αναφέρθηκε στις προσυνεδριακές διαδικασίες, το συνέδριο που θα γίνει το Μάρτιο και τις απαιτήσεις της κοινωνίας από το νέο πολιτικό φορέα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ζήτημα της ονοματολογίας του κράτους των Σκοπίων. "Απαιτείται μια ονομασία κοινά αποδεκτή χωρίς αλυτρωτισμούς", είπε υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει μια γνήσια πατριωτική παράταξη και να επέλθει εθνική συνεννόηση.

Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε κοπή της βασιλόπιτας, η οποία κόπηκε σε 8 κομμάτια.  Το τυχερό κομμάτι με το "φλουρί" έπεσε στον εκπρόσωπο του "Ποταμιού" και το παρέλαβε ο Θωμάς Λιόλιος.

 

Βέροια - “Κίνημα Αλλαγής” - Ομιλία Θανάση Θεοχαρόπουλου 28/1/2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ