Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: "Παντρολογήματα" έχουμε στον "Προμηθέα"

 

Ξεκίνησαν οι πρόβες της καινούριας θεατρικής παράστασης του Προμηθέα...Την κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ «Παντρολογήματα» πρόκειται να ανεβάσει η Κεντρική Θεατρική Σκηνή του συλλόγου, σε σκηνοθεσία Διονύση Καρολίδη.

Πρόκειται για μια σατιρική κωμωδία στην οποία ο Πατκαλιόσιν, ένας υποτονικός και άτολμος αυλικός σύμβουλος, σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί! Κατά τη συνήθεια της εποχής προσλαμβάνει μια προξενήτρα, την Φέκλα Ιβάνοβνα, προκειμένου να του βρει την κατάλληλη νύφη. Η υποψήφια νύφη, Αγάφια Τυχώνοβνα, εντοπίζεται και ο Πατκαλιόσιν, παρασυρόμενος από τον εύστροφο και δολοπλόκο φίλο του, Κατσκαριώφ, αποφασίζει να την επισκεφτεί και να την γνωρίσει από κοντά. Στο σπίτι της μέλλουσας υποψήφιας συζύγου όμως καταφθάνουν κι άλλοι απίθανοι υποψήφιοι γαμπροί με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εξαιρετικές σκηνές κωμικού ανταγωνισμού μεταξύ τους...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Ορφανίδης, Αντώνης Καρολίδης, Σοφία Γκότση, Αγγελική Ταμπάκη, Κάτια Κουπίδου, Διονύσης Καρολίδης, Γιώργος Ρουκάς, Στέφανος Γαϊτάνος, Γιώργος Γεωργίου, Δώρα Ευστρατιάδου, Όλγα Απαζίδου.

 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ