Οι "χαμένες" επιστολές του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας - "Δεσμός" προς τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάουσας (βίντεο)

Τέσσερις επιστολές, από τις οποίες οι τρεις με συγκεκριμένο αποδέκτη, δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, σύμφωνα τουλάχιστον με το πρόσωπο που θα ήταν παραλήπτης των επιστολών αυτών.

Οι επιστολές αυτές στάλθηκαν από το Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας - "Δεσμός" και απευθύνονταν προς την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Ημαθίας Μονάδα Νάουσας  κ. Ιωάννα Πέρβου, αλλά η κ. Πέρβου δήλωσε άγνοια περί αυτών, δηλώνοντας ότι ουδέποτε τις έλαβε!!!

Το όχι σύνηθες φαινόμενο να "χάνονται" επιστολές προς υπηρεσιακούς παράγοντες και μάλιστα έχοντας αποστολέα έναν φορέα σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, αυτόν της ψυχικής υγείας, αναδείχθηκε κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Εκεί παίρνοντας τον λόγο ο ψυχίατρος, Ηλίας Γραμματικόπουλος, με την ιδιότητα του προέδρου του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας - "Δεσμός", αναφέρθηκε στο έργο του συνεταιρισμού και τις δυνατότητες συνεργασίας και εφαρμογής προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων και την εργασιακή ένταξη ατόμων που βρίσκονται στο επιστημονικό και συνεταιριστικό πεδίο του φορέα.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε σε σειρά επιστολών που εστάλησαν προς το Νοσοκομείο Νάουσας με παραλήπτρια την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Ημαθίας Μονάδα Νάουσας  κ. Ιωάννα Πέρβου.

Η κ. Πέρβου ή οποία ήταν παρούσα, διέκοψε τον κ. Γραμματικόπουλο, λέγοντας ότι ουδέποτε έλαβε τις επιστολές τις οποίες ανέφερε ο πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε....

Μάλλον δεν είναι σύνηθες να χάνονται επιστολές στη διαδρομή... Πολύ περισσότερο όταν αυτές οι επιστολές - όπως λένε στο Κοι.Σ.Π.Ε. - στάλθηκαν ως "συστημένες" με αποδεικτικό παραλαβής.

Οι επιστολές έχουν ημερομηνίες αποστολής 15/5/2015, 15 και 16/5/ 2017 και 5/10/2017. Καμιά από αυτές τις επιστολές - σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Πέρβου - έφτασαν στον προορισμό τους!!!

Το θέμα είναι ότι τώρα που έγινε γνωστό, έστω και μ' αυτό τον τρόπο, η ύπαρξη των επιστολών και τα καίρια και σημαντικά θέματα που θίγονταν σε αυτές, ποια θα είναι η συνέχεια;


Δείτε το σχετικό απόσπασμα, κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Βέροιας στις 13/2/2018

Νοσοκομείο Βέροιας - επίσκεψη  Ανδρέα Ξανθού -  Ηλίας Γραμματικόπουλος Ιωάννα Πέρβου 13/2/2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ