Βέροια: Studio 5 – Ομαδικά μαθήματα γυμναστικής και Personal Training

 

 

Look Good, get into shape!!!

 

Yoga, Pilates, Zumba, Mommy and Baby workout, body fit, ορθοσωμία 60+...  όλα τα ομαδικά μαθήματα γυμναστικής θα τα βρείτε στο studio 5, στη Βέροια, στην οδό Ζωγιοπούλου 5, στον 2ο όροφο.

 

 

Το Studio 5 σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια γκάμα διαφορετικών ομαδικών προγραμμάτων, αθλητικά προγράμματα για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη.

Το Studio 5 παρέχει ομαδικά μαθήματα γυμναστικής και Personal Training υπό την επίβλεψη της Μελίνας Χατζίδου.

 


Studio 5

Ομαδικά Μαθήματα Γυμναστικής & Personal Training

Υπεύθυνη Τμημάτων: Χατζίδου Μελίνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 6989066528

Ζωγιοπούλου 5, 2ος όροφος

Fb: Studio 5


Μελίνα Χατζίδου: “Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας, δουλεύοντας στα γυμναστήρια της πόλης είτε στα προγράμματα μαζικου αθλητισμού του δήμου, και μαζεύοντας γνώσεις και εμπειρίες, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου χώρο και να μεταδώσω την αγάπη μου για τη γυμναστική μέσα απο τα ομαδικά τμήματα πχ. yoga, zumba, pilates και διαφόρων μαθημάτων ενδυνάμωσης. Σύμφωνα με τις ανάγκες σου, θα επιλέξουμε αυτό που σου ταιριάζει και με ασφάλεια, θα κάνουμε τη γυμναστική μια ευχάριστη εμπειρία για το σώμα και το πνεύμα σου!”

 

 

Η Μελίνα Χατζίδου είναι πτυχιούχος καθηγήτρια Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στη Φυσική Δραστηριότητα στην Αναπτυξιακή ηλικία. Κατέχει πτυχίο Personal Trainer & Group Exercise Trainer, GRAFTS Hellas.

Με πλούσιο βιογραφικό στην επαγγελματική εμπειρία και την προϋπηρεσία, η Μελίνα Χατζίδου υπόσχεται να βελτιώσει αισθητά τη λειτουργία του βιολογικού σας συστήματος και θα σας κάνει να νιώθετε τέλεια με διασκεδαστικούς τρόπους γυμναστικής!

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ