Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας: Ολυμπιακός Νάουσας - Αγροτικός Αστέρας 1-6

 

Ολοκληρώθηκε  η 13η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 10/3/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 1 - 6.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές τελικές ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα του Ολυμπιακού, έχασε κλασικές ευκαιρίες,  κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των αμυντικών πετυχαίνοντας 3 τέρματα με το ημίχρονο να κλείνει με προβάδισμα των φιλοξενουμένων με 0 - 3.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, και κατάφερε με πολύ καλούς συνδυασμούς και  επιθετικές ενέργειες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0- 6 . Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα από τα 6 όμορφα συνολικά τέρματα πραγματοποίηθηκε με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

 Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρτζίλας, αλλά πάλι οι επιθετικοί του Αστέρα είχαν κλασικές ευκαιρίες, για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με ψηλοκρεμαστό σουτ απο πλάγια θέση, κλείνοντας την αναμέτρηση με σκορ 1 - 6.

Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή σε πόλη την αναμέτρηση και εκμεταλεύτηκε με το μέγιστο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Αμβροσιάδης, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Καραγαβριηλίδης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Μαστορόπουλος Τσιάτσης και Λίβας Α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Γεώργιος Δασκαλάκης): Σαράντης, Χουλιάρας, Τζουβάρας, Κουτσουπιάς, Δασκαλάκης, Καρβουνιάρης, Σεπιτάνος, Καραντίνας, Σόφκος, Φούντης,  Μπιλιούρης, αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι Μήτσικας, Τσακίρης, Ρώσιος και Μακρής.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χαραλαμπίδης Κ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ