Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή να με επισκεφτεί ήρθε μόνο...»

 

Ιστορίες από την εμπειρία του στη φυλακή διηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε το παράπονό του για όσο καιρό βρισκόταν φυλακισμένος εξηγώντας γιατί έχει χάσει πολλούς παλιούς του φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «Tv Έθνος» αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από την έγκλειστη ζωή του.  «Νομίζω ότι οι φίλοι μου από τα παλιά, επειδή είχαν και εκείνοι προβλήματα, δεν έχουμε λόγο πια να βρισκόμαστε. Σίγουρα φίλους που είχα 20 χρόνια με στεναχωρεί. Ήθελα να στείλω μια κάρτα, κάτι, αλλά φοβάμαι μην παρενοχλήσω. Έχω αποκοπεί δυστυχώς ή ευτυχώς. Στη φυλακή ήρθε η Τζένη Μπαλατσινού να με επισκεφτεί και κάποιοι καλλιτέχνες. Δεν ήθελα να κάνω θόρυβο μέσα στη φυλακή γιατί ήδη έκανα εγώ σαν οντότητα».

Εν συνεχεία, είπε: «Από την άλλη μεριά μου είπε ο ταμίας της φυλακής ότι αν του το έλεγαν δεν θα το πίστευε πως κανείς δεν μου έστειλε χρήματα. Μόνο μια εκπληκτική μαγείρισσα που είχα που έμενε εκεί κοντά και μου έφερε 100 ευρώ, μια εικόνα και λαχανοντολμάδες που μου άρεσαν, αλλά δεν την άφησαν να τα περάσει. Όμως, ούτε κι εγώ, όταν πήγε κάποιος άλλος, έκανα κάτι για αυτόν. Ίσως επειδή είναι η υπερηφάνεια. Οπότε τους δικαιολογώ. Εδώ οι Dean και Dan δεν μου έστειλαν ένα τζην, που τους είχα κάνει χρυσούς», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

 

www.thepressroom.gr

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ