Χτύπησε με τρίαινα και στην Κατερίνη - Πιερικός - Ποσειδώνας Βέροιας (0-3) (φωτό, βίντεο)

 

Άνετα σαν σε περίπατο η γυναικία ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας πέρασε από το ΔΑΚ Κατερίνης απέναντι στον τοπικό Πιερικό, νικώντας με 0-3 σετ. Επιβλητικές με άψογη τεχνική και επινοήσεις, τα κορίτσια της Βέροιας μετέτρεψαν τον αγώνα σε παιχνίδι για ένα ρόλο, μη επιτρέποντας τις αντίπαλες ούτε να σκεφτούν οτι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα της ομάδας της Βέροιας. Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια τα οποία ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα απόλαυσαν ένα παιχνίδι που τους κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του.

Τα σετ 11-25, 11-25 και 12-25.

Από τις νικήτριες ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Βενετικίδου Αγάπη, Γάτση Μαρία και Νταγκοπούλου Χρυσούλα χωρίς να υστερήσει καμία.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Πιερικός Κατερίνης - Ποσειδώνας Βέροιας  0-3  11/3/2018

 

Πιερικός Κατερίνης (Σαρρής): Καλπακίδου, Καρύδη, Σατραζέμη, Χατζηευστρατιάδου, Τουλίκα, Μόσχογλου, Ανθιμίδου, Λάμο, Κατσικά, Χρυσίδου, Παπαπέτρου, Δασιοπούλου, Τερψέλα, Μαρένα.

Ποσειδώνας Βέροιας (Λουκάς): Κυριακίδου, Τσιούχα, Γεωργιάδου, Νταγκοπούλου, Πατερέκα, Τράϊου, Τσέα, Γάτση, Κουτσογιαννοπούλου, Βενετικίδου.

 

Πιερικός - Ποσειδώνας Βέροιας 3-0 σετ βόλευ γυναικών 11/3/2018

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ